Sari la conținut

Lasa-ma in pace, tarfa ce esti, sunt insurat!

Ion se trezeste intr-o dimineata cu o mahmureala ingrozitoare dupa o noapte petrecuta la o petrecere. Se chinuie sa-si deschida ochii si primul lucru pe care il vede sunt doua aspirine asezate langa un pahar cu apa pe noptiera. Si langa el, un trandafir rosu!

Ion se ridica din pat si-si vede hainele curate si calcate. Se uita prin camera si vede ca totul e in ordine perfecta si luceste de curatenie. La fel e si in restul casei. Ia aspirinele, se sperie cand se uita in oglinda din baie si vede un ochi vanat si in cele din urma observa un bilet pe masa pe care scria: “Dragul meu, micul dejun e in cuptor. Eu am iesit la cumparaturi. Te iubesc!!”

Se taraste pana in bucatarie si vede ca intr-adevar il asteapta micul dejun aburind si ziarul de dimineata. Fiul lui e si el in bucatarie.

Ion il intreaba:
– Fiule, ce s-a intamplat azi-noapte?
– Pai, ai ajuns acasa beat dupa 3 dimineata si ai luat-o razna. Ai rupt masuta din sufragerie, ai varsat pe coridor si ti-ai facut un ochi vanat cand ai dat cu capul de usa.

– Atunci de ce este totul intr-o ordine atat de perfecta, atat de curat, am primit un trandafir rosu si micul dejun ma asteapta pe masa?
– Ah, asta-i simplu, ii raspunde fiul. Mama te-a tarat pana in dormitor si cand a incercat sa-ti dea jos pantalonii i-ai spus “Lasa-ma in pace, tarfa ce esti, sunt insurat!”

Morala:
Masuta rupta – $200.26
Micul Dejun – $8.20
Trandafirul rosu – $3.00
Aspirinele – $0.30

[via]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
 1. Valentin 19 Nov 2009 @ 12:35

  Lucrul spus la timpul potrivit – de nepretuit >-)

  Raspunde
 2. 3Alex 20 Nov 2009 @ 01:35

  O poveste atat de tare si nici un comentariu?(era un comentariu dar nu l-am vazut din cauza somnului) Waaaa cat de haioasa ii, am sa o povestesc si eu amicilor ca unora deja le-am dat link :)

  Raspunde
 3. Titus 21 Jan 2010 @ 15:19

  Hehe, prea tare povestea asta. Exprimă atât de bine ce apreciază femeile la bărbat :) Sinceritate, domnule! :-\”

  Raspunde
 4. Radu 4 Feb 2010 @ 18:57

  Asta dacă este o poveste tragică. Orice ai face rău dacă îi arăţi o fărâmă de dragoste gata te iartă şi te suferă în continuare.

  Tipic la majoritatea româncelor, cel puţin.

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)