Sari la conținut

Law Abiding Citizen

Un super film, probabil cel mai tare film pe care l-am vazut in ultimul timp.

Un tip Clyde Shelton (Gerard Butler), un barbat care dupa ce a pierdut totul este capabil de orice. Filmul ne prezita un barbat care lupta impotriva “aranjamentelor” de la tribunal, cele in care avocatii fac intelegeri cu inculpatii, reducandu-le pedeapsa, in schimbul obtinerii unei marturii.

O poveste impresionanta si un Gerard Butler care joaca perfect.

Nu va povestec mai multe pentru ca  nici mie nu mi-ar placea. Prefer sa-l vad singur nu sa-mi fie povestit.

Enjoy!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. Pisi 16 Mar 2010 @ 00:42

    trebuie sa`l vad si eu :D ms (ps: vezi ca ai cateva greseli ..mai verifica o data articolul)

    Raspunde
  2. Alina 16 Mar 2010 @ 01:10

    Si mie mi-a placut foarte mult.

    Raspunde
  3. criserb 16 Mar 2010 @ 01:30

    10x Pisi, am corectat pe unde am vazut ;)

    Raspunde
  4. octavian 16 Mar 2010 @ 10:11

    traillerul e captivant :)

    Raspunde
  5. mybrainquit 16 Mar 2010 @ 11:18

    Te rog spune-mi ca nu vorbesti serios, Law Abiding Citizen e unul dintre marile mele deceptii de anul asta.

    Sa o luam punctat:
    1. Intra 2 “bad guys” in casa si macelaresc familia unui fost special ops care a facut ceva ani de dubiosenii. Bitch, please. Daca chiar ar fi fost asa, omul ar fi fost Rambo si s-ar fi distrat cu maceta pe ei in momentul in care aia ar fi intrat pe usa. Nu-mi spune mie, e scenariu tipic Hollywood ( commando, rambo, james bond, etc).

    2. Imi vine greu sa cred ca ala care a taiat in stanga si-n dreapta nu avea cazier pentru jafuri, whatever inainte si a fost lasat sa faca 10 ani( sau 2, nu mai stiu daca a iesit pe buna purtare) si nu s-a uitat nimeni in dosarul lui. Justitia nu-i atat de oarba. Plus, la asa o crima se face profil psihologic, teste ADN, etc. Ergo, e destul de improbabil ca ala cu adevarat rau sa fi scapat de scaun :D.

    3. Un om atat de inteligent cum se descrie personajul lui Gerard Butler se gandeste doar sa omoare in stanga si-n dreapta. A stat 10 ani aiurea doar sa se gandeasca cum sa bubuie masini, sa sape gropi si alte chestii. Ya, 10 ani e putin pentru asa ceva. Fuck’s sake, razboiul din Irak are mai putin. Si, nu in ultimul rand, nu s-a gandit la backup. Ce agent veteran face asa ceva?

    4. Stereotipul a tot ce e gresit in “lumea juridica” e primarul. Si judecatorul. Si procurorul . Si adunarea aia cu FBI, juristi, etc etc whatever. Huh? Insasi oamenii care a incercat sa-i protejeze acum sunt simbolul a tot ce-i rau? Si in 10 ani nu a putut planta atat semtex in primarie si peste tot cat sa bubuie tot orasul ? Sau nu a putut sa construiasca o racheta care sa bubuie tot (tot in sensul de doar cladirile unde lucreaza ei)? Si a invatat drept 10 ani doar pentru o pledoarie? Huh?

    5. Si nu in ultimul rand, o parere foarte subiectiva. Jamie Foxx joaca cel mai slab rol al lui de la “Held Up” incoa. Vrei sa-l vezi pe Jamie Foxx jucand foarte ok? “Ray” sau “Collateral” sau “Any Given Sunday”. Nu “Law Abiding Citizen” sau “The Kingdom”.

    Raspunde
  6. mybrainquit 16 Mar 2010 @ 11:19

    wow, cam lung.

    Raspunde
  7. matrix 16 Mar 2010 @ 11:35

    si mie mi s-a parut slabut si unde mai pui ca m-am mobilizat ca sa merg la mall sa-l vad:P

    Raspunde
  8. octavian 16 Mar 2010 @ 11:59

    Pe imdb are 7.3/10 o nota destul de buna!

    Raspunde
  9. mybrainquit 16 Mar 2010 @ 12:23

    @octavian avatar are 8.5. Sincer, avatar e oare chiar atat de bun? Au inceput efectele sa faca un film, in detrimentul actorilor?

    Vreau sa spun ca notele de pe imdb nu sunt intotdeauna relevante.

    Raspunde
  10. octavian 16 Mar 2010 @ 12:30

    Mihai, Avatar nu este un foarte bun, este unul bun, a avut o gramada de nominalizari si a luat vreo 3 oscaruri.

    Raspunde
  11. mybrainquit 16 Mar 2010 @ 12:40

    Octavian Acolo unde era clar lider. Nu contest acest lucru. Art Direction, Cinematografie si Special Effects (o surpriza :)) )) ). Din acest aspect, este un regal cinematografic, l-am vazut, am fost uimit de cum poate tehnologia sa avanseze. Si nivelul de detaliu la care au lucrat oamenii a fost incredibil. ( Totusi Cameron nu-i un regizor de duzina, are filme foarte bune sub centura).

    Dar atat. Ca scenariu, intriga, e cam slab.

    Raspunde
  12. Korvus 17 Mar 2010 @ 20:57

    Law Ab Citizen mi s-a parut un film foarte slab, tras de par intr- un mod incredibil. Sincer, cred ca scenariul de la Avatar a fost mai bine scris, mai inchegat, mai credibil (desi SF). Si sceneriul nu e nici pe departe punctul forte al lui Avatar!

    Raspunde
  13. octavian 18 Mar 2010 @ 10:19

    mda, l-am vazut cu mada, nici ei nu i-a placut, interesanta ideea si cam atat. un film destul de violent, si cum eu nu ma uit la filme violente pot sa zic ca nu mi-a placut.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)