Sari la conținut
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. mybrainquit 8 Feb 2010 @ 17:43

    Integrarea textfieldului pe film cam lasa de dorit. Dar misto idee.

    Raspunde
  2. octavian 8 Feb 2010 @ 20:34

    salut Mihai,

    ce mai faci? Ai schiat anul asta? :D

    Raspunde
  3. Dana 8 Feb 2010 @ 22:47

    lasa de dorit la greu, da ce sa-i faci cand unii viseaza cu ochii deschisi?:-w

    Raspunde
  4. mybrainquit 9 Feb 2010 @ 15:01

    @octavian, nu inca, sper sa ajung pe o partie pe undeva weekendul urmator.

    Raspunde
  5. mybrainquit 9 Feb 2010 @ 15:22

    @dana. Sa nu zici ca incerc sa caut nod in papura (e un proiect f misto, am mai zis-o si o repet) ma refeream la faptul ca uneori foaia se misca (prima oara cand vezi scrisul, pe foaia lui suzy)iar textul nu. Dupa aia, la a 2-a tipa (blonda) foaia se misca , scrisul la fel dar nu prea precis (:P ). Iar la a 3-a , foaia e inclinata in fata (asa mi se pare, spuneti-mi daca nu-i asa plis) iar textfieldul nu. Ok, la a 3-a tine de project manager daca vrea sa se vada textul clar sau vrea sa fie cat mai aproape de realitate. Dupa aia in cadrul 4 (apar toate 3) la una (nu mai stiu) foaia se misca, textul un pic sau deloc.

    Presupun ca textfieldul e dinamic intr-un movieclip iar ei il modifica din timeline (daca il scriu din cod, e crima sa faca tweenul dupa miscarile lor, 100+ de linii …sau scrii o matrice de coordonate si timpul de animatie si o pui intr-un Tweener, cu ease linear(?)). Deci tre’ doar sa fii FOARTE ATENT. Dar e facuibil :P. E munca migaloasa. Am vazut proiecte mai grele facute mai bine de criserb si octavian. Asa ca nah, sunt carcotas :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)