Sari la conținut

Liber la vizionat filme de pe DC++ sau torrents?

filme-de-pe-torrente-sau-dc

Intr-un articol ce tocmai l-am citit pe Capital se spune ca nu e nici o problema daca descarci filme de pe net si te uiti la ele cu familia sau prietenii. Problema apare doar atunci cand le dai mai departe, cand le distribui.

Na… in loc sa oprim acest fenomen, scriem mare intr-un ziar/site credibil, cel putin eu asa cred ca e credibil, ca nu e nici o problema sa te uiti la un film pentru care in mod normal ar trebui sa dai bani, e cat se poate de firesc…

Deci nu-mi vine sa cred, in loc sa oprim acest fenomen, ne apucam sa zicem in gura mare ca nu e nici o problema…

So, downloadati filme de pe net, daca e chiar ok chestia asta, cum as putea eu sa va zic ca nu e bine, ma pun eu cu cei de la Capital?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. ovi sirb 8 Feb 2011 @ 17:42

    Tehnic vorbind, oricine descarcă torrente intră sub incidenţa legii, întrucât sistemele sunt de aşa natură că eşti obligat să “ţii la seed”, adică să distribui mai departe.

    Raspunde
  2. Manuel 8 Feb 2011 @ 18:44

    Cred ca ei nu isi dau seama ca pun paie pe focul de pe capul multora. In felul asta incurajeaza. Cred ca multi au facut ilegalitati, dar sa zici ca nu iti face politia nimic e prostie curata. Vor senzatie, asta e.

    Raspunde
  3. A.Dragos 8 Feb 2011 @ 21:15

    Oricum n-au ce face pentru a stopa acest lcuru. Dacă nu e DC++ sunt torenturile, dacă nu sunt torenturile sunt siteurile cu filme online.

    Raspunde
  4. ionu 8 Feb 2011 @ 23:21

    buna asta

    Raspunde
  5. Teo 8 Feb 2011 @ 23:33

    In alta tara poate ar fi altfel sa cumperi filmul / jocul / programul si sa-l vizionezi / joci / utilizezi. Dar la noi mi se pare destul de greu la salariile care sunt sa mergi sa dai atatia bani pentru astea. De exemplu imi plac jocurile, dar sa dau 200 lei cand apare si in 24h sa-l termin, nu merita. Poate doar Office care e folosit zilnic isi merita pretul.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)