Sari la conținut

Liberty Center – Cel mai nou mall

Liberty-Center-logoDuminica din lipsa de alte preocupari ne gandim noi sa ne plimbam prin noul Mall ce tocmai s-a deschis in locului vestitului circ al foamei, undeva in Rahova.

Ajungem acolo si surpriza: aglomeratie prin jurul lui… multe masini ce doreau a parca la fel ca si noi dar nefiind nimic foarte clar, nefiind indicatoare, ii dam un ocol pana sa descoperim parcarea, undeva in spate pe o straduta destul de ingusta de pe care coboram in parcarea subtereana. Aici cu toate ca locurile de parcare erau nenumarate lumea parca tot aiurea, blocand caile de acces. Ma rog… asta e o chestie tipic romaneasca…

Parcam si noi undeva chiar in fatza intrarii spre magazine, (v-am zis, locuri erau destule) si ne continuam plimbarea.

Mall-ul la prima vedere mi s-a parut imens, foarte mare si prost. de ce prost? pai spatiul este irosit aiurea… culoarele dintre magazine atat de mari incat nu ai cum sa te ciocnesti de cineva pe acolo… ai impresia ca esti singur :)

Magazinele… inca nu sunt deschise toate…

Eu cu George n-am avut chef sa ne plimbam cu fetele prin magazine, nu de alta dar noi dintr-o privire vedeam tot dupa care ne plictiseam asteptandu-le pe ele, asa ca ne-a despartit. Radu, care era si el prezent, ne-a ales pe noi.

Am vazut rapid ce era interesant si ne-am oprit mai mult in 2 magazine, Hervis (un magazin de articole sportive) si Cropp Town (parca asa ii zicea) un magazin cu haine mai sport, magazine pentru noi, sportivii :P

Dupa ce le-am vazut si pe astea ne-am oprit sa bem o cafea intr-un loc in care puteam fuma. Am gasit un singur astfel de loc, ii zice Afternoon si nu mai stiu cum.

Cu toate ca angajatii erau cel putin 8, cam unul pentru fiecare masa, ne-am enervat destul de mult dupa ce am asteptat mai mult de juma’ de ora sa fim serviti… personalul este incepator, numai tineri fara pic de experienta…  si fara bun simt :(

La ultimul etaj, cel cu patinoarul n-am mai urcat… ne saturasem, asa ca am plecat spre alt Mall, mai de fite asta, Baneasa Shopping City.

Am inteles de la Radu si inca cineva, ca cinematograful este misto, se aude super bine si imaginea este foarte buna, dar eu n-am ajuns inca la film… poate alta data.

In concluzie tot Mall-ul din Vitan e mai aproape de sufletul meu…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. mybrainquit 10 Nov 2008 @ 15:54

    mai e si la mama dreq.

    Raspunde
  2. octavian 10 Nov 2008 @ 18:46

    mi s-a parut ok Liberty Center, patinoarul este un plus! (iti dai seama la vara cat de fun o sa fie!!!)

    Bucuresti Mall imi place si mie, dar parca e mai misto cel din dr taberei, Platza.

    Raspunde
  3. Ghiocel07 10 Nov 2008 @ 23:32

    Cred ca acolo puteai folosi A-bikle :)

    Raspunde
  4. oscar 22 Feb 2009 @ 11:22

    plus de asta daca ai observat tu , pe acolo merg anumiti indivizi pe sens interzis :D

    Raspunde
  5. criserb 22 Feb 2009 @ 11:59

    De astia nu am mai vrut sa zic nimic, problema e ca dupa ce ca merg pe sens interzis nici nu te baga in seama :D

    Raspunde
  6. alina 14 Mar 2009 @ 13:17

    Va rog spuneti-mi si mie adresa..eu nu sunt din Bucuresti..am vazut niste balerini superbi!!!va rog!:((

    Raspunde
  7. criserb 14 Mar 2009 @ 16:16

    intersectia progresului cu handbalul :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)