Sari la conținut

M-a trezit ursul

In dimineatza asta, daca pot sa-i zic asa, ca era ora 13 m-au trezit astia. Niciodata nu am priceput acest obicei, asa ca va rog pe cei ce sunt un masura sa-mi explice, sa o faca.

urs_01

urs_02

Faceau un taraboi de neimaginat si ganditi-va ca stau la etajul 9 :((

Si inca o intrebare: Va e frica de ei? Dana imi zice ca ei ii este o frica teribila de capra si daca o vede se baga sub pat. :P Acum nush daca asa e, ca inca nu am vazut capra si nici pe Dana bagandu-se sub pat :D

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. dana 21 Dec 2008 @ 15:15

    da mi-e frica de capra, nu stiu de ce dar cand o vad mi se face inima cat un purice de cand eram mica :-s dar de urs nu mi-e frica …ptr ca astia erau cu ursul :) sunt mai multe obiceiuri acum in preajma sarbatorilor: se merge cu capra, cu ursul, cu colindul de craciun, cu steaua, cu plugusorul, cu buhaiul, si cu semanatul in prima zi a anului :) din cate stiu eu ….

    Raspunde
  2. dana 21 Dec 2008 @ 15:17

    la noi la tara veneau,nu mai stiu in ce zi, mascatii sa cante plugusorul parca cu buhaiul …si de aia ma speriam groaznic ..erau ftr urati si bunicul ii primea mereu, cu toate ca s-a speriat si el de ei :D…ce frumos era de sarbatori cand eram mica 8->

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)