Sari la conținut

M-am apucat de reciclat

Find o zi foarte misto azi (in jur de 18ºC) am plecat de dimineata de acasa cu scopul precis de a da mancare la pesti. Misiunea am indeplinit-o cu succes dupa care m-am apucat sa caut tomberoanele colorate in care sa arunc porbagajul de maculatura ce-mi fusese umplut vineri de nasa… m-a vazut mai ecologist :D

ecologist1

Am gasit unele in fata la Unirii dar n-am putut oprii acolo, asa ca m-am dus sa caut altele, undeva in zona Pietei Traian… acolo nu am gasit nimic, si ma gandeam ca mai las hartiile in portbagaj o vreme :P

Norocul meu e ca mai pe dupa masa am gasit altele undeva pe Coposu langa care am putut sa opresc, asa ca am indeplinit si aceasta misiune :)

ecologist

Curiozitatea mea este unde mai gasesc chestii din astea prin Bucuresti ca data viitoare sa nu mai caut atata, sau astea sunt toate? :)

Ti-a placut acest articol?
Categorie: yo
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Pingback: Intalinirea smart

  2. silvia 9 Feb 2009 @ 10:34

    multumesc si promit ca-ti mai dau ocazia sa fii ecologist;)

    Raspunde
  3. MooNy 16 Jul 2009 @ 22:34

    Da, la noi la Traian in tigania lu` peste prajit, chiar sunt tomberoane, dar in fata bisericii exact de pe strada (cum te duci spre foisor, cam fata in fata cu noua san paolo bank). Mai sunt la eminescu, la obor, sunt destule :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)