Sari la conținut

Mă piș pe el de vot

pisat-pe-votat

Am văzut la Andrei poza de mai sus și totuși încerc să-i găsesc o scuză domnișoarei.

Nu-mi vine să cred că am fi totuși înconjurați de atâția proști, o scuză trebuie să aibă cumva.

Eu cred că pur și simplu duduia a vrut să iasă în evidență, a vrut să fie cool. Nu cred că are în cap mesajul ce îl afișează cu atâta mândrie pe tricou, pur și simplu nu cred.

Dreptul la vot este un drept obținut cu greu și acum se pare că unii ar renunța mult prea ușor la el.

Este una să nu te duci la vot și alta să-ți bați joc de ceea ce alții s-au chinuit să obțină de-a lungul istoriei, dreptul la vot.

Și totuși? Hai să-i găsim împreună o scuză, ce credeți voi că avea duduia în cap când a ieșit așa pe stradă?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Crox 26 May 2014 @ 15:22

    Poate e o anti-feminista.

    Raspunde
  2. GadgetWorld 26 May 2014 @ 15:26

    Poate este pur si simplu prea satula si scarbita de toti candidatii incat nu mai are chef sa voteze…sau poate nu are nicio scuza e doar proasta :)))

    Raspunde
  3. BD 27 May 2014 @ 00:51

    nu exista scuza pentru asa ceva. tipa e dusa…

    Raspunde
  4. Tim 27 May 2014 @ 18:11

    Poate ca era in pana de idei si i-a trecut asta prin cap ca sa iasa in evidenta. Dreptul la vot e castigat greu insa poate fi si facultativ pentru ca inca nu e obligatoriu… Daca nu e obligatoriu atunci putem face ce vrem cu el, nu?

    Raspunde
  5. criserb 27 May 2014 @ 22:56

    @Tim – putem, dar totuși puțin respect pentru cei care au murit ca noi să-l avem…

    Raspunde
  6. alex 28 May 2014 @ 14:18

    @criserb – pai prietene tu il ai si ce faci cu el?!!Sau hai bine nu tu ca poate tu stii ce sa faci cu el, poate tu te identifici cu ideologiile unui partid politic (ca asa invatam la stiinte politice) si ii votezi ( cu toate ca sunt hoti), dar cei care asculta manele, au burtiile pana la pamant si se dau jos din bmw uri – aia ce mai fac?, aia care nu stiu sa dea definitaia unui partid?!!! cine a murit ?…. intreaba copii astia, si fufele de va uitati dupa cururile lor pe strada si pune-le o intrebare de revolutie?..cine a murit pt ei?..nu stie nimeni nimic, suntem atat de aroganti ca nu vrem sa ne studiem propria istorie…Suntem Niste Analfabeti care Voteaza – oi…si da prietene atunci spun si eu MA PIS PE EL DE VOT si pe alde toti care mananca cacat ca pot schimba din tara asta……mana pe furci – batuti toti – ei fac averi si noi VORBIM DE DREPTUL LA VOT

    Raspunde
  7. alex 28 May 2014 @ 14:20

    @alex – definitia* – Ca apare un troll-er si zice ca nu stiu sa scriu ( e de la graba)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)