Sari la conținut

Mancare de la Zara :)

Punga ZaraO mare parte dintre noi ne luam mancare la servici. La pachet. Chiar daca nu ne luam zilnic, o facem din cand in cand. Cel putin asa e la mine la munca.

Ma surprinde ca gagicile prefera sa-si aduca mancare in pungi mate, prin care sa nu se vada continutul.

Cele mai folosite sunt pungile Zara, Sephora, Nike, Jolidon sau mai stiu eu ce alte branduri d’astea cunoscute. Eu cand imi duc mancare la birou o duc intr-o “plasa de 2 lei”. Nu am dat importanta niciodata plasei in care imi duc mancare. Pana azi. Octavian a sesizat chestia asta cu plasele.

Sunt curios voi in ce va duceti mancarea la munca, ce plase folositi in general? Doi. De ce folositi plase d’astea mate si nu folositi pungi “de 2 lei” asa cum folosesc eu. Trebuie sa fie vreun secret si nu doar o intamplare :) Nu da bine orice plasa?

update:

Mergand azi la masa in bucatarie am gasit asa cum va povesteam o plasa de firma.

debenhams1

Mi-am aruncat un ochi inauntru:

debenhams2

Surpriza :P

Incep sa inteleg de ce nu sunt folosite plasele de “1 leu” :D

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
21 comentarii
  1. amzis 10 Jun 2010 @ 22:04

    poate ca vin cu borsul de acasa sau cu zacusca si nu vor sa vedeti si voi :))

    Raspunde
  2. memepistu' 10 Jun 2010 @ 23:34

    Femeia foloseste punga neagra/mata pentru ca este o “doamna” si in mintea ei, ideea de a aduce la servici mancare de acasa intr-o punga transparenta pare ca-i ciobeste acest statut si risipeste tot misterul pranzului!Asa ca dragele mele, nu ne intereseaza prea tare in ce va aduceti mancarea, barbatii nu au fantezii gandindu-se oare ce fel de ciorba ascunzi in punga ta mare si neagra.Nu.Ei au fantezii cu alte chestii…

    Raspunde
  3. raca 11 Jun 2010 @ 00:22

    Eu imi duc mancarea la munca in stomac

    Raspunde
  4. octavian 11 Jun 2010 @ 00:30

    Pungile din auchan erau cele mai ok, alea albe, acum au bagat unele verzi, naspha.
    Oricum, nu-mi aduc mancarea in punga de haine sau incaltaminte :)

    Raspunde
  5. elaul 11 Jun 2010 @ 09:16

    corect este..punga de “1 leu”:)

    Raspunde
  6. epep 11 Jun 2010 @ 10:43

    Normal ca intr-o punga de 2 lei, felele nu fac asta pentru ca vor sa lase impresia ca au fost la shopping :d

    Raspunde
  7. Oana 11 Jun 2010 @ 10:56

    cand imi pun mancare la pachet, o pun in geanta (care e destul de incapatoare- daca le aranjez bine, ar mai intra un pranz) :)

    Raspunde
  8. Liana Mitroi 11 Jun 2010 @ 11:21

    Eu am in casa o gramada de pungi de la cumparaturile facute de mine, de mama sau de prieten. Ca sa nu le arunc le folosesc sa duc mancare, apa, carti, sau alte chestii necesare la birou. In general port genti mari asa ca le pun in geanta, dar atunci cand iau o gentuta mai mica, in pungile astea de carton sta mult mai bine, nu exista risc sa se rupa. Nu e vorba de moda, ca sunt “o lady” sau altceva, pur si simplu sunt la indemana.

    Raspunde
  9. maddy 11 Jun 2010 @ 11:29

    m`am distrat la articolul asta ca e asa adevarat.
    eu imi duc mancarea si pantofi/sandale de birou intr`o plasa neagra cartonata de la BOSS. acuma e in ultimul hal ca o folosesc de cateva luni si trebuie sa o schimb, am una de la un parfum jean paul gaultier numai buna care asteapta sa fie folosita.

    Raspunde
  10. Simo 11 Jun 2010 @ 13:07

    Eu folosesc cand am, pungile acelea micute de plastic care ti le da de la farmacie.
    Foarte practice, pentru ce imi iau eu de acasa, e ok.

    Raspunde
  11. octavian 11 Jun 2010 @ 14:20

    :))

    Raspunde
  12. criserb 11 Jun 2010 @ 16:08

    Hai ca v-am pozat si o plasa gasita azi prin bucatarie :)

    Raspunde
  13. memepistu' 12 Jun 2010 @ 06:31

    Cum ziceam mai sus, teoretic de rusine, practic de rusine (conceptie total gresita).

    Raspunde
  14. maria 13 Jun 2010 @ 19:46

    hai sa iti spun cum se practica pe aici pe unde sunt eu. in general lumea vine cu lunch-ul intr-o punga “de 1 leu” pe care o tine in rucsac, sau in geanta, sau ce are fiecare. si cand ajunge la servici, baga punga cu pricina frumusel in frigider, unde mai gasesti alte 20 de pungi asemanatoare.

    mai sunt unii (nu putini) care isi aduc mancare in gentute speciale de lunch. care sunt ca niste etu-uri pentru aparatele de fotografiat, doar ca ceva mai mari. sunt foarte practice.

    Raspunde
  15. anca 14 Jun 2010 @ 11:16

    vezi @criserb, exista si un ‘next level’ pentru plasa de 1 leu, respectiv punga de hartie: gentuta pentru lunch :) tu cand iti cumperi?

    Raspunde
  16. criserb 14 Jun 2010 @ 11:29

    :) cautam si eu acum pe google detalii dar inca nu am vazut cum arata :P Eu probabil ca nu am sa-mi cumpar prea curand pentru ca nu vin cu mancare de acasa decat rar. Dar… daca se schimba treaba si am sa vin mai des imi iau :P

    Deocamdata folosesc plasa de 1 leu, e mai practica si pot sa o arunc ;)

    Raspunde
  17. Quinzelle 18 Jun 2010 @ 22:08

    Nu prea am timp sa mananc la munca dar cand imi aduc ceva o pun in caserola si in geanta. Oricum nu mananc prea mult si o mananc pe fuga. :) Asta am vazut si la mine la munca. Se poarta de firma.

    Raspunde
  18. andrei 20 Aug 2010 @ 20:00

    Aoleu sa fac pe mine de ras a venit mamaie de la piata cu doua legaturi de ceapa, bref, si nu oricum, cu ele in punguta Debenhams sa paleasca sacul made of canepa, ia uita-te la ele cum stau acolo pteu, sa nu te deochi

    Raspunde
  19. felzjk 1 Jun 2011 @ 08:35

    jenant, articolul nu faza cu plasa pe care ai scormonit-o tu plecand de la ceva real probabil, este al doilea articol pe care il citesc si sunt dezamagit ca am pierdut timpul facand asta. scapa de frustrari si poate o sa scrii ceva mai interesant

    Raspunde
  20. geo 5 Aug 2011 @ 23:49

    Interesant subiect…asta e singura ta problema?:))

    Raspunde
  21. clausy 16 Aug 2011 @ 18:44

    Foarte tare aticolul. La mine la lucru cele mai “deosebite” domnisoare isi aduc mancare in punga de Zara. De ce?..m-am intrebat si eu, avand in vedere k este primul loc de munca si nu am mai vazut pana acum acest lucru. Apoi, am surprins o discutie in bucatarie, intre 2 domnisoare care au pungila la fel, respectiv de la Zara si care isi incurcasera mancarea :)))…apoi au inceput sa se intrebe: Da u ce ti-ai luat de la Zara? :)) deci..ideea cu punga e k sa vada lumea k a facut shapping la Zara.
    este intradevar practic sa-ti aduci mancare ain punga de carton k parca e mai teapana…o tine mai bine, dar macar foloseste o punga normala…adik no name..
    App….am observat k sunt foarte uzate pungile domnisoarelor ;))….am fost cam reuta :))…
    Amuzant articol…good work

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)