Sari la conținut

Masina din aur alb

In mijlocul crizei, pe unii ii dau banii afara din casa si isi placheaza cu aur alb mercedesul nou, nout. Noroc ca aurul e scump si nu o sa vedem si noi toti cocalarii cu astfel de masini pe strazi…

 

tn

002

003

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. GGD 29 Jan 2009 @ 23:27

    Nu e vorba numai de cocalarii de la noi,dar in afara de arabi nu mai exista nici o alta persoana care sa-si faca o astfel de masina.
    tot la arabi am mai vazut un BMW seria 3 – e46, audi A8, etc.
    in rest,nu cred ca mai exista in alta tara.

    Raspunde
  2. adrian 30 Jan 2009 @ 03:07

    da bravo lui frate, ce tot criticam pe toti care isi fac cate o modificare iesita din comun masinii lor, care e problema daca un arab si-a placat masina in aur alb??? e problema lui, are bani omu face ce vrea cu ei, poate si-a placat cu aur si capacul de la WC, e vreo problema aici??? fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii lui. Am invatat un cuvant nou, numit COCALAR si am inceput si noi sa il spunem mai mereu si mai la toata lumea care face ceva mai deosebit, dispretuiti SLR-ul placat cu aur alb si apreciati DACIA cu sigla de BMW, poate asa va simtiti mai bine. “COCALARILOR” :))

    Raspunde
  3. GGD 30 Jan 2009 @ 11:21

    Adrian: nu cred ca a criticat nimeni aceasta masina. eu am zis ca doar la arabi putem vedea asa ceva,pentru ca pana una alta ei sunt cei mai nebuni (in sensul bun al cuvantului) si fac orice din masinile lor. Probabil ca daca si-ar face cineva la noi asa ceva,probabil ca ar circula cu masina doar sambata cu ea in figuri sa vada lumea ce are el. si in cursul saptamanii circula cu RATB-ul.
    cat despre masina si proprietar: nota 10.

    Raspunde
  4. ionut_d 30 Jan 2009 @ 17:53

    Apropos de “cocalari”. Oare de ce merg incet incetisor pe drumuri si din cand in cand iti fac ei cate o depasire dupa ce te flashuiesc ca sa ii remarci(si prosti sunt aia de se dau la o parte)? Tot eu ca spun: din cauza consumului :))

    Raspunde
  5. adrian 3 Feb 2009 @ 13:07

    mai aveau si rusii un porsche parca:-? da in aur galben
    ionut_d: sunt multe specii de oameni cu caracterizarea ta:)) in special negrii de romania, si asa se ajunge ca din cauza la cativa care s-au transformat in “smecheri” peste noapte sa fie toti romanii luati drept cei mai fraieri din europa si nu numai…
    si oricum de la a sti exact cum sta treaba pana la a critica pe cineva e care destul de lunga, asa ca nu trebuie sa judecam pe toti doar din cauza unor fraieri care au ajuns sa aiba niste banutzi cat sa para mari si tari.
    asta e parerea mea, acum fiecare cum gandeste! Bafta in continuare!

    Raspunde
  6. fumuri multe 27 Aug 2009 @ 20:23

    Masina e foarte ok, si capata un accent deosebit cu aur alb. Ce-i drept nu mi-as investi banii intr-o masina si as face ceva util spre exemplu as ajuta oamenii saraci sau as ridica spitale acolo unde nu exista si e nevoie de ele.
    Dubaiul e cunoscut pentru zgarie-nori si pentru bogatie.. ca masini de genul asta putem vedea si pe la SEMA/ DUB Show si alte expozitii cat si pe strazile oraselor americane, conduse de rapperi sau dealeri de droguri bazati si facute cu banul jos.
    Cocalarii de la noi au masini cumparate din banii parintilor sau chiar de parinti, de zi onomastica sau cine stie ce bine facut. Nu sunt nici in stare sa le conduca.. daramite sa-si puna si aur pe ele in timp ce ei flamanzesc. :)

    Raspunde
  7. jicjoolda 7 Nov 2009 @ 15:58

    :(|) :(|) :(|) :(|) :(|) :(|) :(|) 8-} :-t :| :| :o) :o) :o)

    Raspunde
  8. stefan 24 Dec 2009 @ 06:01

    pai si daca sia facut mercedesu cu aur alb treba lui asa suntem noi romani invidiosi si mereu ne uitam in curtea altuia sa vedem ce are daia nu ajungem noi departe :o :-?

    Raspunde
  9. stefan 24 Dec 2009 @ 06:05

    si oricum masina este super ok si se potriveste placata in aur alb si eu as face o masina asa daca as avea banii sa vedem cate se oftica lumea si sa apara o gramada de discuti asa este la romania

    Raspunde
  10. idiotenie 24 Dec 2009 @ 19:42

    @stefan : esti intr-adevar penibil daca gandesti in felul asta, sincer. Poti face multe lucruri si mai utile decat sa-ti plachezi masina cu aur alb… oricum, uite unde i-a adus pe arabi infumureala asta, acum au dat in faliment. Atatia bani i-ai putea folosi pentru altii care mor de foame in timp ce tie iti e incalzit fundu’ de fotoliul unei masini delux. Romani prosti. Se vede ca sunteti individualisti si penibili… tine pentru tine sa te speli, altu’ care are nevoie mai multa decat tine nu dispune din pacate :) Stefan esti foarte inteligent pe bune… “as face si eu daca as avea banii sa vad cat se oftica oamenii” eu as veni si as urina pe rabla ta din aur alb fara sa ma intereseze cine esti, si nu glumesc. :))

    Raspunde
  11. sadsads 14 Feb 2010 @ 15:54

    In romania ti-o lesi parcata undeva si a doua zi numai gasesti decat scaunele din ea :))

    Raspunde
  12. daniel 2 Apr 2010 @ 14:18

    calumea tineteo tot asa ca am si eo o masina de aia e cea mai tare*-:) (*) e o steao-> :>

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)