Sari la conținut

Masini puternice si … realitatea

Audi RS4 2.7 de 380 CP si BMW M5 V10 de 507 CP

Interesant e ca filmuletul a fost preluat de realitatea, apoi a venit un altul si l-a pus pe youtube iar realitatea pretinde ca e filmul lor… frumos

film

Ma intreb cine e mai cretin, aia care isi pun viata in pericol din pasiunea lor pentru masini sau realitatea tv ca are tupeul sa pretinda ca filmul de mai sus le apartine?

Aia doi sunt pasionati de asa ceva, incalca o lege, se joaca cu moartea. Treaba lor. Dar televiziunea cum poate sa pretinda ca are drept asupra unui filmulet luat de pe net?

In plus, televiziunea face audienta, audienta inseamna bani… cat au muncit ei pentru acesti bani? Cum ii diferentiem pe ei de cei pe care ii critica zilnic pentru hotiile pe care le fac? Cu ce sunt ei mai buni?

P.S. Sorry Piticu, dar asta e adevarul…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. maddy 4 Aug 2011 @ 07:47

    bine de stiut ca soseaua e atat de buna si lipsita de gropi/denivelari incat sa poti merge cu 310km/h pe ea.

    Raspunde
  2. AdrianG 4 Aug 2011 @ 08:31

    @maddy: Putem sa-i criticam pe Bechtel pentru absolut orice, dar la capitolul calitate autostrada aia depaseste multe altele chiar si din europa

    Raspunde
  3. paulyluca 4 Aug 2011 @ 19:42

    Singura problema cu autostrada asta este ce… se termina repede. :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)