Sari la conținut

McMici de la 1 mai la McDonalds

McMici

Aproape ca nu-ti vine sa crezi, nu? :)

Sincer nici mie, dar o sa vedem din 1 mai daca informatia asta este adevarata sau nu.

Aveti mai jos si spotul de prezentare.

Dupa cum se vede, oferta o sa fie limitata, intre 01.05 si 02.06, nu o sa fie o oferta permanenta.

Am impresia ca McDonald’s vine in intampinarea romanilor care sunt obinsnuiti sa bage cate un mic, doi, trei, zece… de 1 mai.

Ciudat este si faptul ca la Mc Donald’s putem sa comandam bere, este probabil singura tara din Europa unde se gaseste asa ceva, cel putin eu asa am vazut, pe unde am fost…

[via]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Irina Bărăgoi 25 Apr 2013 @ 12:19

    Da, şi eu am observat că în afară nu e bere la McDonald’s.

    Oricum, spotul ăsta publicitar ilustrează cel mai bine poporul român: claxoane, mici, şoferi care-şi etalează “ţărănismele” pe geam etc. :)))

    Raspunde
  2. Piticu21 25 Apr 2013 @ 12:59

    in austria aveau bere la mec …

    Raspunde
  3. criserb 25 Apr 2013 @ 14:10

    @Piticu21 – poate cand ai intrebat tu, cand am intrebat eu, acum multi ani… au ramas aia masca cand i-am intrebat de bere.

    Raspunde
  4. Alina 25 Apr 2013 @ 14:56

    In Germania, Austria ofertele la meniuri sunt si cu bere, nu numai cu suc pt ca ei chiar sunt bautori de bere, asta tine de marketing si se diferentiaza de la cultura la cultura.

    Raspunde
  5. Cuibus 26 Apr 2013 @ 01:24

    Eu cred ca este adevarata informatia, avand in vedere ca in ultimii 3 ani Mc-ul face astfel de folosindu-se de produsele traditionale. Si in Italia a fost un scandal monstru, dar pana la urma a fost acceptat de societate pentru ca erau stimulati producatorii locali, tot ce se baga in McItaly e din Italia.
    http://cuibus.ro/blog/de-la-mc-italy-la-mcmici.html

    Raspunde
  6. Cuibus 26 Apr 2013 @ 01:26

    +astfel de campanii

    Raspunde
  7. Ion 2 May 2013 @ 16:07

    Confirm ca si in Germania si Austria se poate comanda bere la meniu. In alte tari nu stiu,n-am fost la mc. Nu inteleg de unde atata revolta. Mai mult, nu inteleg de ce pentru “Irina Baragoi” “poporul roman” inseamna “bere,mici,tarani” etc. Nu iti place poporul,granitele sunt libere,poti merge unde vrei tu. Daca firma asta produce “mcmici” iar tie nu iti convine,e o solutie simpla: nu consumi. Daca berea e de porc, nu o bea! La fel…daca e shaorma injositoare,nu o consuma. Aia de la mc (firma de mare porc,in opinia mea) fac mici, lasa-i sa faca. Vorba lui Costi Ionita (cine intelege ironia,bine): “Nu poate toata lumea sa asculte Schopenhauer”. Adica…fiecare cu gusturile lui

    Raspunde
  8. Cuibus 2 May 2013 @ 18:42

    @Ion atat timp cat nu afecteaza o societate, o natiune e ok..fiecare poate asculta/manca ce vrea. Dar cand tu ca stat trebuie in fiecare an sa asiguri tratamentul pentru 200.000 de cancerosi, care marea lor majoritate fac cancer din cauza alimentatiei nu mai e oke. americanii nu-s prosti, iti vand rahat si apoi iti vand si medicamente..castiga din 2 locuri. O persoana care se respecta si tine la sanatatea lui nu mananca asa ceva. Plus ca mai e problema de denumire-marca..asa cum tu nu poti profuce sampania..nici tu ca brand american nu poti produce o marca romaneasca fara acordul Min. Agric.!
    Fiecare cu gusturile lui, daca nu-i afecteaza pe ceilalti!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)