Sari la conținut

Meciul tribunei…

muie Nu pot sa zic ca m-am pregatit foarte tare pentru meciul de aseara, nici ca m-am dus acasa dornic sa vad un meci intre doua formatii care nu-mi sunt favorite… dar printe alte trebuiri facute prin casa m-am uitat si la meci…

M-am bucurat la golul Rapidului ca orice alt suporte ce-i "uraste" pe spurcati :D (a se citi Steaua Bucuresti) si dintr-o data meciul a devenit mai interesant pentru mine, dar, tot nu m-am pus cuminte in fata televizorului, imi vedeam mai departe de ale mele…

Cum am ajuns sa fiu mai atent la joc?

Atunci cand un suporter huligan a aruncat cu ceva pe teren si arbitrul a oprit meciul… era un lucru mare, pentru prima data in istoria fotbalului romanesc, cel putin din cate stiu eu, un meci a fost oprit din cauza tribunelor.

Am injurat, m-am enervat… nu-mi venea a crede ca spurcatii pot sa castige in asa mod, dupa ce pe teren au fost niste aparatori, dupa cum spune un suporter stelist:

tot ce pot sa vad e o echipa Steaua care se apara cu disperare, si un Rapid hotarat sa inscrie…

Din suflet strig: HAI STEAUA, dar pot sa zic cu mandrie: Bravo Rapid

Da, asa zic si eu Bravo Rapid, le-ati dat o lectie de fotbal, le-ati aratat ca nu sunt chiar cine se cred a fi.

Sa trecem la arbitraj… mai bine zis la arbitru caci el este cel ce a decis in minutul 73 sa puna capat meciului, el este cel ce a calcat in picioare efortul depus de echipa de sub Podul Grant si toate astea pentru ca nu a fost barbat.

Nu zic ca a comis o ilegalitate, ceea ce a facut a fost coret din punt de vedere al legii dar… putea sa fie in primul rand om si sa lase ca rezultatul sa se decida pe teren.

Am fost la zeci de meciuri, am vazut manifestari mult mai nesprtive ale suporterilor, am vazut scaune pe teren, bolovani pe teren… batai in tribuna, capete sparte, conducatori de club lovind suporterii in fata camerelor de luat vederi… am vazut lucruri mult mai grave si meciul nu a fost oprit! De ce? pentru ca nu e normal…

Meciul trebuia oprit… jandarmii trebuiau sa intervina… sa-i evacueze pe suporetrii vinovati, sau chiar toata tribuna… si apoi meciul sa continue.

Rapidul putea fi penalizat si altfel, dupa meci… cu amenzi usturatoare, cu jocuri cu portile inchise… sau mai stiu eu ce alta metoda… dar nu ceea de care au avut ieri parte :( … Din pacate asta e tara in care traim…

Se pare ca inca banii isi spun cuvantul si cel mai bogat castiga intotdeauna… sau dupa cum spunea cineva…

Nimic nu e intamplator…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. mihai alalalt 21 Mar 2008 @ 13:14

    Hai steaua!

    Raspunde
  2. Joker 21 Mar 2008 @ 17:50

    1. si noi am oprit odata un meci la ploiesti. cu petrolul. si s-a rejucat la campina daca nu ma insel.
    2. in presa se spun o gramada de prostii , dincolo de rezultatul la masa verde, sfidator si gretos, nimeni nu regreta nimic, la nivelul la care sa ajuns, la acest fotbal care se vrea doar al lor, mai bine il boicotam.

    Raspunde
  3. stef 1 Apr 2008 @ 11:54

    amenzi s-au tot dat pt “huliganism”, s-au inchis stadioane … a avut vreun efect? NU!!! tot aceleasi injuraturi, scuipatzi, …, le vedem pe stadioane. De ce sa nu dai unde ii doare? la puncte. lu’ copos sau lui jiji li se rupe de amenzi, da’ de 3 puncte nu li se mai rupe asa usor.
    Nici mie nu mi se pare corect din punct de vedere sportiv, insa responsabilitatea unui club nu tine doar de jucatori si ce se intampla pe iarba, tine si de ce e in tribune. Asa ca bravo Rapid, bravo Deaconu si … rusine Steaua(chiar dc in virtutea inertiei sunt stelist)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)