Sari la conținut

Mi-e mila de Steaua

Nu am crezut ca am sa spun asta vreodata, dar jocul lor incercarile lor de joc mi-au provocat mila. 

M-am bucurat pentru Poli ca a castigat, sau mai bine zis m-am bucurat ca a pierdut Steaua, dar deja gluma se ingroasa. Steaua nu mai joaca nimic. Am niste baieti aici la bloc care isi dau sufletul mai mult la o partida de miuta decat o fac jucatorii Stelei pe teren, si … ei iau bani frumosi pentru asta. Rusine!

Ala mic, brazilianul, e bun, imi place, l-am aplaudat. Dar nu poate nici el sa joace singur, el are alt ritm, nu pot restul stelistilor sa ii tina pasul… pacat… asta nu mai e fotbal profesionist.

Si inca ceva, bravo galeriei timisorene pentru ca au stiut sa-si incurajeze echipa, au fost intr-un numar net superior stelistilor, si toate astea in Bucuresti… Unde sunteti stelistilor, la greu nu va sustineti echipa?

Mi-e mila de voi…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. not stupid 19 Apr 2007 @ 04:17

    mie nu imi e mila de ei, imi e mila de canalia ;)

    Raspunde
  2. Hagi 19 Apr 2007 @ 07:21

    Hai Steaua!

    Raspunde
  3. stelistul 19 Apr 2007 @ 13:22

    au venit putini pt ca nu au primit decat 450 de bilete din partea organizatorilor. e adevarat ca steaua nu joaca nimik dar nici voi nu jucati mare lucru si va sfatuiesc sa savurati castigarea campionatul asta cat puteti de mult ca si asa este singurul(ultimul) dupa multa vreme pe care-l castigati. din pacate mi-e mila pt romania pt punctajul pe care-l va obtine de pe urma participarii lui dinamo in cupele europene, oricum nu e sigur ca veti juca in CL.

    mult succes!

    Raspunde
  4. mo 19 Apr 2007 @ 13:47

    serb,
    si mie mi e mila, dar ce pot face? de fapt nici nu vreau sa fac ceva, pt ca laq cat de superior ne priveau, isi merita soarta…
    cantam ca disperatii, ca sa moara …

    Raspunde
  5. Ovidiu 19 Apr 2007 @ 16:41

    Daca tie tii mila, mie m-i se rupe sufletul… Ceva nu e in regula…oricum sa vedem ce se mai intampla

    Ovi

    Raspunde
  6. criserb 20 Apr 2007 @ 03:01

    Hagi> Imi place de tine ai un nick plin de personaliate… mai stii pe cineva in afara de Hagi? Man, Hagi e un nume, care l-a castigat prim multa munca, prin perseverenta, prin reusitele pe care le-a avut pt Steaua si pt Romania… a muncit mult pt ca numele lui sa fie cunoscut in toata lumea, a facut Romania cunoscuta peste tot… deci… inceaca sa nu foloesti “un nume” decat atunci cand esti cel putin la fel de bun ca el… ai si tu un pic de personalitate.

    stelistul> Dinamo nu joaca nimic. Stiu asta. Nici nu am zis ca joaca, dar spre deosebire de stelisti, sunt cu picioarele pe pamant si nu sunt cu nasul pe sus. Daca aducem sau nu puncte pt Romania vom vedea. Sa speram ca vom aveam un compotament decent, si sa nu ne facem de ras, cum ati facut voi in meciul cu Middlesborough, daca iti aduci aminte de la un avantaj consederabil pe care-l aveaiti si asta numa din cauza imresiilor pe care stelistii le aveau.

    Asta sper pt Dinamo, sa nu li se urce succesul la cap, in rest… asteptam sa vedem :)

    Raspunde
  7. stelistul 20 Apr 2007 @ 10:59

    meciul de la Middlesborough – “vulpea zice de strugurii la care nu ajunge ca sunt acri”. ajungeti voi acolo si mai vorbim dupa aia de rusine. putina decenta va cer si va spun doar atat: “ciocu'(botu’) mic!”.

    haules!:)

    Raspunde
  8. criserb 20 Apr 2007 @ 11:23

    Nu o sa terminam niciodata o astfel de discutie, asa ca… vedem, e mai bine asa :)

    Raspunde
  9. Adrian 21 Apr 2007 @ 01:47

    Criserb, esti chiar ametit. Ti-am dictat pe litere: “M-I-D-D-L-E-S-B-R-O-U-G-H”… Pe restul cuvintelor pocite de tine le stii din gradinita; a trecut mult timp de-atunci si e normal sa mai uiti.

    Mo, cuvantul pe care il cautai era cumva “spurcatii”? :P

    Stelistul, si tie iti prinde bine spelling-ul de mai sus. Si peste 10 ani o sa rada lumea de voi, e bine sa retii cum se scrie corect “Middlesbrough”. Altceva, prin “decenta” tu intelegi folosirea de expresii jignitoare (“botu’ mic”…)? Sau nu crezi in bijectivitatea decentei?

    Raspunde
  10. lexya 21 Apr 2007 @ 10:33

    down boys, it’s just a game :)
    Fortza Steaua! ne-om reveni noi, ca asa e in tenis si in viata :) cand pe val, cand sub val.
    Cat despre Middlesbrough … daca Dinamo va ajunge pana la stadiul ala, imi place sa cred ca, o sa uit ca sunt stelista si o sa-mi amintesc ca sunt romanca … macar pentru 90 de minute
    cheers

    Raspunde
  11. stelistul 23 Apr 2007 @ 19:40

    @adrian:

    domnule draga, ne scoatem palaria in fata cunostiintelor dumneavoastra despre geografie, ce pot sa spun este ca aveti toata stima, admiratia si consideratia noastra pentru acest lucru. toata viata o ne amintim de aceasta erata. personal, cred ca o sa o visez. era vitala.
    p.s. nu v-a invitat nimeni sa arbitrati aceasta “disputa”, so…chill!

    Raspunde
  12. criserb 23 Apr 2007 @ 19:56

    :) incepe scandalul, asta e un lucru bun, aduce cu siguranta mai multe vizite decat o discutie banala.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)