Sari la conținut

Micutu’ ne arata ca viteza ucide…

Chiar daca pentru altii poate nu e chiar o stire noua, eu acum cateva minute am aflat…

Micutu’ asa cum era numit George Mihai Banaru a murit vineri intr-un accident de masina. Viteza, teribilismul, adrenalina… l-a ucis. Micutul era presedintele Midnight Racers, un sofer cu multa experienta… Acum nu mai e printre noi… a gresit… O SINGURA DATA!

Noi cei carora ne place viteza, noi cei ce ne credem stapanii soselelor trebuie sa intelegem odata ca VITEZA UCIDE iar moartea este chestia aia care vine o singura data in viata. In acest caz nu putem invata din greselile noastre ci doar din ale altora… sa invatam… macar acum.

M-a socat stirea asta… si imi da de gandit…

Imi promit mie insumi ca de fiecare data cand am sa apas pedala de acceleratie am sa ma gandesc ca am o singura viata, o viata pe care vreau sa o traiesc la maxim… dar nu la volan.

Am scris acest post pentru mine si pentru prietenii mei ce-mi seamana… sa incercam sa invatam din greselile altora.

Mai multe detalii aici

RIP si condoleante familiei.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
18 comentarii
  1. Ghiocel07 2 Oct 2007 @ 07:04

    Dumnezeu sa-l odihneasca ! Poate sacrificiul acestui “Micut” va fi un indemn la un condus mai precaut, mai putin agresiv. Mai bine sa ajungeti mai tarziu la destinatie, decat de loc. Pentru a cata oara se adevereste lozinca “Viteza ucide ” ! Dragii mei, uneori chiar daca esti cel mai bun, sunt si altii in trafic, soseaua nu va apartine ! Mare atentia.[-o<

    Raspunde
  2. SIP 2 Oct 2007 @ 08:42

    Ghiocel07 …are intodeauna dreptate !!!
    Sa inteleg ca te-ai maturizat ?????
    D-zeu sa-l odihneasca … si sa ne pazeasca pe toti pacatosii !!!

    Raspunde
  3. octavian 2 Oct 2007 @ 09:59

    Iti zic eu ca moartea vine de mai multe ori, dar decat o singura data te ia, asa ca nu e bine sa o fortezi sa vina de mai multe ori.

    Raspunde
  4. Xena 2 Oct 2007 @ 11:53

    Ma bucur ca o sa incerci sa pui in practica ce ai scris mai sus..

    Raspunde
  5. basilicum 2 Oct 2007 @ 15:58

    cu riscul de a imi atrage oprobiul public, asta e un fel de drob de sare … poti sa treci pe sub un balcon si sa iti cada un ghiveci in cap, sa mori inecat cu un os de peste etc. un aspect mult mai motivant pentru a conduce mai incet este un COPIL sau, de ce nu, un animal ratacit din cine stie ce motiv pe mijlocul strazii, sau mai grav, un ageamiu la volan …

    Raspunde
  6. criserb 2 Oct 2007 @ 17:08

    asa e… dar la 170 – 220 lucrurile stau diferit iar posibilitatile sa o patesti sunt mai exponential mai mari…

    Raspunde
  7. condrearazvan 3 Oct 2007 @ 17:45

    RIP….sincere condoleante…am luat permisu de foarte putin timp iar aceasta stire ma dat peste cap….mai multi prieteni mi-au murit din cauza masinilor si a cailor putere…e adevarata vb ca atunci cand esti la volan ai codu penal in spate …dar ai si pe cineva care te pandeste si la prima greseala te taxeaza…..o greseala o fractiune de secunda o frana un viraj pana si o groapa ne pot fii fatale…chiar daca nu sunt un sofer profesionist acum o sa iau exemplu de la “Micutu” si voi deveni un profesionist si un impatimit …..al sigurantei mele si a celor din jur…..nu al vitezei….VITEZA UCIDE!!!!!!

    Raspunde
  8. aviz amatorilor 4 Oct 2007 @ 20:14

    “maÅŸina avea peste 170 de kilometri la oră, într-o zonă în care viteza era restricÅ£ionată la 30”. in plus, ssutinatorul curselor legale ara angajat in momentul acela intr-o cursa i…legala.

    Raspunde
  9. criserb 5 Oct 2007 @ 15:44

    deh… se mai intampla… pacat ca la 170 nu poti gresi decat o singura data…

    Raspunde
  10. MAFu 7 Oct 2007 @ 18:32

    Chiar daca sunt un pic intarziat cu commentul asta simt nevoia sa imi exercit dreptul la libera exprimare. Nu am facut-o nicaieri altundeva, nici pe forumurile de specialitate unde sunt “abonat”, nici in cercurile de prieteni asa ca e un fel de premiera.
    Il cunosteam personal pe Micutzu si cu bune si cu rele, am fost impreuna la curse i..legale cum se zice mai sus si poate spune oricine ce ar spune el avea experienta in organizatul curselor, nu il “alergat”. Tocmai isi facuse masina si se cunostea faptul ca nu este foarte sigur de frane, iar ceea ce s-a intamplat este rezultatul unor cumuli de factori.
    Eu personal nu m-am dat niciodata pe zona aia din Plevnei ca am considerat ca nu am destul spatiu de franare, nu stiu cum au gandit-o ei atunci, mai ales ca in seara cu pricina au mai fost adunari si prin alte locuri mai bune de dat, din Bucuresti si imprejurimi. A fost inconstienta.
    In urma acestui accident eu nu promit ca “nu mai fac”, ci promit sa fiu la fel de calculat si atent la mine si in jur cand o sa “mangai blana cu talpa dreapta”, cum am fost si in trecut. Nu ma cred stapanul soselelor cu ai spus tu, ci mai degraba un “petrol head”.
    Cum spun colegii nostrii pe doua roti.. VA SALUT CU FARUL.;)

    Raspunde
  11. Adrian 8 Oct 2007 @ 02:16

    Am facut recent o mica calatorie prin Romania; si in vreo 400km de drumuri nationale/europene am rulat in premiera cu viteza legala (50-90-100). Un experiment interesant, vi-l recomand cu caldura.

    E poate greu de inteles, dar mi s-a parut foarte dificil sa ma concentrez si in consecinta am convingerea ca a fost unul dintre cele mai riscante plimbari pe care le-am facut. Adica de la un punct concentrarea scade o data cu viteza (cel putin pentru mine).

    Morala pentru mine: cea mai sigura viteza este cea la care performezi cel mai bine in acel moment.

    Mai mult, daca taiem valorile extreme ale vitezei, performanta e afectata de mai puternic de 100 alti factori (masina, strada, oboseala, durerea de burta, femeile :P , orgoliul, nestiinta/prostia, starea vremii etc…)

    P.S.
    MAFu, iti inteleg rationamentul teoretic… Practic insa, mie nu-mi iese povestea cu talpa in Bucuresti. Adrenalina intr-adevar exista, si ai multe de invatat, dar am o scarba peste care nu pot sa trec in ceea ce priveste vitezomanii din Bucuresti. Nu e seara sa nu vezi mii de masculi-alfa inzestrati cu ghiuluri, blonde sau insemne de taxi, conducand in tromba orice masina incepand cu Oltcit si terminand cu ultimul BMW. Nici macar din greseala nu vreau sa ma confund cu genul asta de oameni, asa ca prefer condusul in afara localitatilor.

    Raspunde
  12. sip 8 Oct 2007 @ 17:12

    @octavian – apropo la : “Iti zic eu ca moartea vine de mai multe ori, dar decat o singura data te ia, asa ca nu e bine sa o fortezi sa vina de mai multe ori.”
    Sunt sigur ca ai mare dreptate… problema este sa recunoastem ca ne-a mai cautat si … “sa nu o mai suparam !!!”

    Raspunde
  13. MAFu 8 Oct 2007 @ 17:21

    @Adrian:
    Perfect de acord cu tine batrane, nu-si doreste nimeni sa fie confundat cu alfa-male-ii de care aminteai tu, dar sunt sigur ca si tu cunosti zone unde poti sa dai talpa chiar si in mijlocul zilei ca nu e trafic. Cand e trafic stai copacel in banda ta si nu ii lasa pe taximetristii care vor sa iti intre in fata de pe linia de tramvai. Consider ca toti suntem soferi sortiti aceluiasi trafic si toti ne grabim. Nici unu’ nu-i mai prost ca altu’..asa ca eu asa fac… oare gresesc??
    @sip:
    sunt convins ca pe toti ne-a cautat, si am si vazut-o de cateva ori, dar de cele mai multe ori uitam cand mijeam ochii la ea si actionam dimpotriva…

    Raspunde
  14. florin 17 Oct 2007 @ 01:06

    mha…cand e sa mori MORI…de cate ori am zis ca mor de atatea ori mam jurat ca nu ma mai urc in mashina…poti sa mori la 200 asa cum poti sa mori si la 20…chestia e ca dak e sa mori mori orce sar intampla…si cea ce a facut Micutu…poate ca Dumnezeu la lasat mai intai sa castige si dupa la luat…chestiile astea or fi importante???????nu o sa stim niciodata

    Raspunde
  15. Alin 22 Oct 2007 @ 21:01

    Micutzu’ .. R.I.P. … ne’ai dat o lectie de viata ! Se vede k Dumnezeu ii ia pe cei mai buni acolo sus. Probabil k si ingerii au nevoie de un lider al curselor ..altfel nu’mi inchipui te’a luat Dumnezeu.Odihneste’te in pace !:((

    Raspunde
  16. anakin 4 Dec 2009 @ 20:49
    Raspunde
  17. culita chiritoi 14 Feb 2010 @ 15:38

    :( MIHAITA AZI TATAL TAU,AUREL ARE 4 ANI DE CAND A PARASIT ACEASTA LUME,ATAT DE MULT TE-A IUBIT CA TE-A LUAT LA EL!DUMNEZEU SA VA ODIHNEASCA IN PACE !”CIONICA”

    Raspunde
  18. culita chiritoi 14 Feb 2010 @ 15:41

    o:-) o:-) o:-) o:-) %%- %%- @};- [-o<

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)