Sari la conținut

Mircea Badea vs. Zoso

http://i181.photobucket.com/albums/x193/ANDREIdude/zoso-vs-mircea-badea800.jpgIeri, ma indreptam spre casa si la Radio Zu era Badea cu emisiunea lui fara subiect, ceea in care primeste telefoane si abereaza pe diferite subiecte.

Mi-a placut sa-l vad pe Badea ofticat la maxim atunci cand un ascultator l-a dat exemplu pe Zoso cand a venit vorba de oamenii care fac bani din bloguri… Badea facea spume, l-a jignit pe Zoso in toate modurile posibile, l-a facut de tot cacatul si de ce? pentru ca Zoso i-a dat de atatea ori peste nas, incat acum Badea-l vizeaza si noaprea pe Zoso.

Ma intrebam de ce e asa de ofticat oare Badea, de ce nu incape de Zoso, de ce se iubesc ei asa de mult?

Amandoi sunt baieti destepti, dar se pare ca nu mai incap unul de altul, sau poate e un concurs, care e mai destept, care e pe locul 1 :)

Chiar asa, care e mai faimos oare? Sau care are audienta mai mare?

De cand cu Zoso, Badea nu mai are la suflet nici un individ cu blog, pe langa Zoso s-a luat si de subiectiv.ro, cu Alex ce mai ai Badea, te roade oare asa de tare disputa asta?

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
16 comentarii
  1. Alex Mihaileanu 15 Oct 2008 @ 14:50

    pe bune? s-a luat si de mine? ;)) lol

    Raspunde
  2. criserb 15 Oct 2008 @ 15:28

    Yep, nasol ca nu au emisiunile pe site, nici eu nu am ascultat-o 100% eram in trafic si cu niste prieteni in masina.

    Dar chiar asa, nimeni n-a mai auzit emisiunea de ieri, sau sunt eu singurul ce-l asculta pe Badea? :D

    Raspunde
  3. ionut_d 15 Oct 2008 @ 15:42

    Stiu eu de ce! Pentru ca primele 2 personaje ale postului tau sunt la fel de ……. mai bine ma abtin :|

    Raspunde
  4. criserb 15 Oct 2008 @ 15:51

    Hai nu te abtine, spune ce ai de zis, eu nu te cenzurez :)

    Raspunde
  5. octavian 15 Oct 2008 @ 16:32

    eu l-am ascultat, dar putin mai tarziu, asta nu am prins…

    Raspunde
  6. DJAx3L 16 Oct 2008 @ 00:37

    Glumesti nu?! cand intrebi “Chiar asa, care e mai faimos oare? Sau care are audienta mai mare?” Nu sunt fan Badea dar nici Zoso, sa se inteleaga asta din start. In medie emisiunea lui Badea are rating 2, aia inseamna ca extrem de multi oameni ii urmaresc emisiunea; apoi, daca mergi pe strada si intrebi lumea daca a auzit de Zoso eu unul nu cred ca ai sa gasesti multa lume care il cunoaste, poate nu ai sa gsesti deloc persoane care au auzit de Zoso. Am citit la un moment dat sa vad cum a inceput chestia asta legata de ZOSO vs. BADEA, a fost atunci cand Badea i-a dat blogul pe post si intr-o oarecare masura (a se citi in totalitate) are dreptate ce a spus atunci. “In 2003 am ales nick-ul Zoso”, deci this sounds a lil` bit stupid. Nu e de mirare ca la sectiunea Cine e Zoso? de pe siteul dansului nu mai exista partea asta..sunt curios oare de ce? Imi lasa de inteles ca ii da dreptate lui Badea. Oricum mie mi se pare josnic din parte lui Badea ca se leaga de toti anonimii gen Zoso si alti bloghgeri daca emisiunea lui nu se bazeaza pe online.
    PS: Zoso mi se pare putin cam retard, blogul lui nu altceva decat e un altfel de site de stiri…
    In fine, abia astept sa treaca chestia asta gen Badea vs bloggeri ca toata lumea ajunge sa scrie despre asta mai devreme sau mai tarziu, la inceput a fost cum a fost, acuma devine enervanta faza. Numai bine!

    Raspunde
  7. naty 16 Oct 2008 @ 08:50

    Si glumeshti si cand zici ca Badea era ofticat, nu? Eu mai degraba as zice ca e satul pana peste cap de indivizi ca acela care a sunat si i zicea ca el ii face blogu’ doar sa si faca blog si fie si el ca Zoso si sa cashtige si el ca Zoso … bani din blog… ma lashi?! Nu l am prins inca pe Badea sa faca copy-paste in nimik si nu cred ca are sa inceapa prin a-l copia pe Zoso…doar nu o fi Zoso vreun exemplu demn de urmat!!! Si exact cum zicea Badea : daca cashtiga atat,face atatia bani atunci de ce n are nici bani de bilet pt firobus??? Nu pot sa nu recunosc ca si Badea e un tip ushor infatuat …da ,asa e… dar de acolo pana la comparatzia in vreun fel cu un Zero barat ( a se citi Zoso) …cale lunga ( in another life time maybe)!!! my opinion:P

    Raspunde
  8. criserb 16 Oct 2008 @ 09:36

    Naty ai si nu ai dreptate… Zero ala barat castiga din blog mai bine decat multi oameni din tara asta care muncesc 8-10 ore pe zi (stiu ce vorbesc, lucrez in domeniul asta, in online, in publicitate online) si crede-ma usor nu i-a fost sa ajunga aici. Pentru ca matematic vorbind, Zoso are un public limitat, sunt vreo 2 milioane de oameni care au net pe cand Badea se adreseaza la vreo 20 de milioane de oameni, pentru ca cam toti au TV (cel putin asa cred eu)

    Zoso este bloggerul roman cel mai cunoscut, are traficul cel mai mare, pe cand Badea nu cred ca este cel mai cunoscut prezentator TV.

    Ca amandoi se bat pentru “buricul pamantului” si asta e adevarat, ca amandoi spun lucrurilor pe nume si asta e adevarat.

    Zoso poate fi un exemplu bun de urmat dar si Badea la fel :) ma rog amandoi au partile lor mai putin bune, dar cine nu are?

    Ca Zoso e retard, asa cum zice DJAx3L mai sus e o prostie… un retard nu poate sa faca ce a facut el. Reusiti voi sa fitzi cititi de atatia oameni in fiecare zi? dati-mi voie sa nu cred :) Zoso e un tip istet, a nu se intelege ca-mi place de el, ba din contra, nu prea-l inghit dar sunt constient ca retard nu e.

    Raspunde
  9. mohui 16 Oct 2008 @ 10:40

    serb,
    badea nu l-a facut de tot cacatul, a fost chiar intelegator cu marele zoso! si zoso asta al tau tot datorita unor badea sau ciutacu s-a facut cunoscut, asa ca, las-o ca macane!!!

    Raspunde
  10. Adrian (primul) 16 Oct 2008 @ 12:48

    Criserb, te gandeai tu ca faci rating de pe urma lui Badea, nu? Hai sa-ti dau un pont, mai baga repede un post Mihaela Radulescu si Dani si ai dat lovitura :)

    Una peste alta, ar trebui sa tii cu Badea nu cu Zoso. Sigur n-ai nici o sansa sa te indexeze gugalul pe prima pagina daca te pui cu zeul vostru pe online; la Badea mai ai o sansa (vorba ta, Badea are alt target).

    Btw, felicitari, esti pe prima pagina daca cauti pe google “badea zoso”.

    (Am pomenit cele mai de sus ca sa ilustrez nemaipomenita inteligenta, fina cunoastere a naturii umane si educatia academica de care trebuie sa dai dovada ca sa “ajungi unde a ajuns zoso”… Ma duc sa a-mi eau o cola si o sauoarma si dupa aiea revin pe blog.)

    Raspunde
  11. criserb 16 Oct 2008 @ 15:46

    Nu tin cu nici unu’ mi se rupe de razboiul dintre ei, dar parca sa-l faci pe ala de cacat la radio…

    Ce sa am eu cu Mihaela si Dani, treaba lor, nu o fac in direct, deci mie nu-mi pasa :)

    Raspunde
  12. Alina 16 Oct 2008 @ 16:11

    Emisiunile lui Badea nu le vad, pentru ca nu am cum.
    Fiind o internauta, am dat si eu peste blogul lui Zoso. Nu pot sa ma exprim cat de destept e sau nu, cati bani face sau nu din blog (sa nu uitam ca si din pornografie minora se face tona de bani si nu e neaparat moral) dar senzatia care mi-a ramas a fost de “necioplit”.
    Continutul nu era neaparat prost sau neinteresant, dar modalitatea de a scrie e de kko. Fara pic de respect si bun simt.
    Si din prietenii mei nu e nici unul care sa il aprecieze. Fiind departe de casa cateodata mai filozofam asupra tendintelor din Romania iar Zoso a fost mereu un exemplu negativ.
    Cat despre blogul lui Alex, a fost o descoperire placuta, sa vad ca cineva de varsta lui are conceptii atat de vesteuropene.

    Raspunde
  13. Părinte 8 Nov 2008 @ 23:27

    Prăpădeşti curent pentru postări. Fii mai ecologist.

    Raspunde
  14. Zakuska 30 Jul 2009 @ 15:25

    Eu ma uit la tv numai la Badea si la national geografic cand mananca ala din fortele speciale (SAS) tot felu de scarnavii si te invata sa supravietuiesti daca ai ghinionu sa fii parasutat in desert. De zoso am auzit de la badea, care i-a adus un banutz in plus cu oamenii care au intrat, de kuriozitate, pe siteul zosian. Legat de cine e mai popular, badea a adunat 5000 de oameni sa alerge in parc, zoso proail va aduna 5000 de inshi care sa-i crape capu.

    Raspunde
  15. Geamblac 2 Jan 2010 @ 13:09

    Oare cand se va termina razboiul dintre bloggeri?

    Raspunde
  16. Elle 5 Mar 2010 @ 12:43

    De Zoso nu prea pot spune mare lucru, nu sunt mare consumatoare de blog-uri (mai nou toata suflarea planetei blogareste intr-o veselie), insa despre Mircea Badea … exista vreun demagog mai frustrat decat semidoctul asta?!? :)

    Ca sa rezum toata poliloghia asta MB vs ZS: MAAN (adica Much Addo About Nothing:)).

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)