Sari la conținut

Mircea Badea arunca cu pantofii dupa Basescu

Ma uit la Badea in fiecare seara, pe povestile lui adorm f bine. Aseara insa, a mai facut una :) Asemeni ziaristului Irakian care a dat cu pantofii dupa Bush…

Badea asta, cu toate ca e cam sarit are multa dreptate, dar ma intreb oare cati dusmani are omu’ asta si daca merita oare…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. naty 16 Dec 2008 @ 10:17

    Te intrebi daca merita????? NU INTELEG…. cum ar putea sa nu merite, oare chiar trebuie doar sa acceptam si sa inghitim tot ce altii vor sa ne bage pe gat??!! BRAVO MIRCEA!!!

    Imi pare rau, sincer, ca te intrebi daca merita! Oare nu ar trebui sa facem toti ca el si atunci lucrurile s ar schimba !?! Eu ma intreb: e bine sa fim indolenti si sa ne adancim in nepasare rostind un “ASTA E!” ????? Expresia asta are sa ajunga in curand reper national !

    Raspunde
  2. criserb 16 Dec 2008 @ 10:33

    Naty, poate ma intelegi gresit… dar ma intreb daca merita pentru el, omul asta are atatia dusmani de nu ne putem noi imagina… Da, sunt de acord cu faptul ca are dreptate in multe cazuri (nu in 100%) si sunt de acord ca ar fi bine ca mai multi sa fim asa si sa nu ne lasam calcati in picioare…

    Ma intreb daca merita sa fie cu ochii in 4 cand merge pe strada, sau in mai stiu eu ce situatii… Si pentru ce? sa arata tuturor ca el are ceva de zis, ca el poate sa le zica ce vrea multora in fatza… si noi (vorbesc la termenul general aici, noi poporul) ce facem? ii dam dreptate in sinea noastra dar tot nu facem nimic… putini sunt cei care fac ceva, care inceara…

    Dar asa cum zicea si Badea, nu exista solutie pt neamul nostru asa in general, ci solutii pentru fiecare in parte, din pacate :(

    Raspunde
  3. naty 16 Dec 2008 @ 10:43

    …”ii dam dreptate in sinea noastra dar tot nu facem nimic… putini sunt cei care fac ceva, care inceara…” si ar trebui sa dispara si cei care incearca???!!! EL E UN LIDER DE OPINIE, si face f bine ce face. Sunt sigura ca Badea isi asuma tot ce face, tot ce spune si pt ca speranta moare ultima ( si pt ca am adaugat acest cliseu) as vrea ca in loc de pantofii de aseara sa fi avut un tanc sau un aruncator de grenade :D! aaaa si acum daca mi spui ca sunt extremista, spune mi te rog cum sunt toti cei care si au ocupat locurile caldute in parlamant- toti in frunte cu basescu! ( intentionat scris cu litera mica)

    Raspunde
  4. criserb 16 Dec 2008 @ 11:00

    Ai fost la vot?

    Raspunde
  5. naty 16 Dec 2008 @ 11:08

    NU, NU AM FOST! si nici nu cred ca am sa mai merg vreodata in viata asta :D

    Raspunde
  6. criserb 16 Dec 2008 @ 15:29

    “spune mi te rog cum sunt toti cei care si au ocupat locurile caldute in parlamant- toti in frunte cu basescu!” – ce-ti pasa? Daca iti pasa mergeai la vot :)

    Nici mie nu-mi pas, nici eu nu am fost :P

    Raspunde
  7. naty 16 Dec 2008 @ 19:23

    Tocmai, neprezentarea mea la vot e o forma de protest!!! Nu aveam pe cine sa aleg si daca ar fi facut toti ca noi…!!!

    Raspunde
  8. Pingback: Blog Mircea Badea

  9. lilian 24 May 2009 @ 13:25

    :d e bun badea asta dar e increzut . cine il lauda e scos in fata cine nu ,este jignit. sa faca emisiuni in care atunci cind afirma ceva sa poata fi combatut in direct. ar inchide gura multor detractori. DA ,POATE SA FACA?;)

    Raspunde
  10. simu laurentia 17 Jul 2009 @ 09:42

    Mircea Badea este unul din cei mai buni jurnalisti .
    Este un adevarat roman .Dar in tara condusa de o sleahta de incompetenti, hoti , mincinosi cu multe diplome de licenta ,masterate doctorat fabricate , nu stiu daca generatiile urmatoare vor prinde vremuri mai bune.
    Pe cine sa votam atata timp cat oamenii dotati intelectual stau undeva in umbra , pentru ca este f. greu sa rezisti impertinentii, hotiei etc.
    Romani treziti-va , lasati-l pe Base sa se duca ; Nu vedeti ca acum se fura la vedere fara nici-o retinere?????????Suntem tara cu cele mai multe si mari impozite si taxe , pentru ca alesii nostrii sa se lafaie in milioane de euro iar noi cetatenii acestei tari sa nu ne putem permite decat sa ne asiguaram painea cea de toate zilele.

    Raspunde
  11. voica liliana 5 Nov 2009 @ 10:43

    O fi el un pic “nebun”,dar,sincer,daca vreodata ar candida la presedentia Romaniei as merge si eu la vot.Are “coloana vertebrala” tipul,nu gluma:d …

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)