Sari la conținut

Miron Cozma presedinte

AVIZ FAVORABIL PENTRU ELIBERAREA LUI MIRON COZMA

Hai ca am auzit una tare azi :) Miron Cozma, fostul lider al minerilor candideaza la presedentie…

Mie mi-a placut de el, tot timpul a stiut sa se impuna si sa obtina ceea ce vrea. Pentru mineri a fost si este un lider (un lider bun).

Mi-ar placea sa-l vad presedinte, e putin mai rau ca Badea :P

Il si votez, oricum noi alta sansa nu avem decat cu un Vlad Tepes :)

Apropo, zice Cozma ca va candida fie ca vrem fie ca nu vrem :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
 1. Ghiocel07 19 Feb 2009 @ 18:37

  Cand erai mic si faceai ceva la pantalonasi, te strambai si spuneai: cah! Nu destul ne-a facut Valea de ras? Nu destul suntem ocoliti de toti ca si cand am fi raiosi? Mai bine ar profita de libertate sa calatoreasca prin tari de soare pline si sa ne lase pe noi in linistea noastra.

  Raspunde
 2. mariana 19 Feb 2009 @ 23:40

  Felicitari Ghiocel!Ia atitudine!…

  Raspunde
 3. Adrian 19 Feb 2009 @ 23:56

  Aduti aminte ce-a facut Cozma cu mineriadele si sa nu indraznesti sa spui ca a fost ceva bun sau justificat in acele actiuni. Apoi intereseaza-te cu cine a stat in celula cat a fost in puscarie si cine e in acelasi timp si finul lui ca sa-ti faci o idee despre compatibilitatea lui cu presedentia. Daca trebuie sa-ti dezvolt ca sa intelegi de ce nu poate fi “good guy” Cozma te invit la o bere ca si-asa nu ne-am mai vazut de o gramada de vreme. :)

  Anyway… in tzara asta este posibil orice!

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)