Sari la conținut

Monica castiga custodia copilului

monica_si_irinel-columbeanuCel putin asa zic colegii mei :)

Da, la tigara de dimineata am aflat de la colegi ca astazi se judeca recursul inaintat de Monica cu privire la custodia fetitei lor Irina. Toate colegele pariaza pe Monica, cica e normal sa primeasca ea fetita pentru ca asa e la noi, ea e mama e normal sa primeasca copilul.

Eu nu cred, eu as paria pe Irinel. El poate sa-i ofere fetitei mult mai multe decat Monica, parerea mea.

Da, stiu ca nimanui nu-i pasa, dar va povesteam ce vorbeam noi la cafea :)

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. mariana 21 Mar 2011 @ 13:41

    Imi doresc foarte mult sa invete ceva din ceea ce li se intampla, sa-si bage mintile in cap si sa fie o familie respectabila. Nu-i judec deloc, chiar le doresc (sa si doreasca :-) )o viata decenta!

    Raspunde
  2. simona 22 Mar 2011 @ 20:16

    Sper ca stii ca nu castiga copilul cel cu banii si conditiile materiale mai bune, in nici un caz. Iar eu zic ca nici Monica nu moare de foame fara banii lu Iri. La noi in tara cred ca in aprox. 95% (dc nu mai mult) din cazuri copilul ramane cu mama. Exceptie fac mamele care ii abuzeaza fizic sau sexual, sunt drogate, alcoolice, intr-un cuvant iresponsabile. In rest, poti sa ai si salariul minim pe economie, copilu’ ramane la mama iar tatal oricum contribuie material cu pensie alimentara.

    Raspunde
  3. Puiu 10 May 2011 @ 19:03

    Asa este in 95% din cazuri copilul ramane la mama.Eu sunt printre restul…in sensul ca fetita mea cand avea 9 ani mi-a fost incredintata mie ca tata prin sentinta definitiva si irevocabila.Despre mama organica…ce se poate deduce mai ales din faptul ca in 3 ani, nici macar telefonic nu si-a cautat fetita.Pensia alimentara o plateste numai in sila…pe motiv ca a mai nascut un plod, cu care l-a agatzat pe actualul ei amant…din lista celor care au cauzat un motivat divortz.
    In concluzie exista asazise mame care nu-si merita termenul, adevarate gunoaie sociale precum fosta mea sotie ” mona_cadar “.Daca a ajuns sa-i fure fetitei banii primiti si cercelushii cand a parasit domiciliul cred ca denota fara echivoc adevaratul caracter indiscutabil.Dar are pretentii la partaj de zeci de mii de euro.Se pare ca prostitutia are mai multe interpretari…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)