Sari la conținut

Mozilla Firefox 5 beta

Nu stiu care este browser-ul vostru preferat dar eu folosesc numa’ Firefox. IE-ul il folosesc doar ca sa downloadez Mozilla. Din aceasta cauza de cate ori vad cate un update il fac fara nici un regret. Pana acum nu m-a dezamagit niciodata.

La fel a fost si azi cand mi-am pus ultima versiune de Firefox, e adevarat ca in varianta beta, dar pot sa va zis ca se misca foarte bine. Daca vreti si voi sa o incercati puteti sa o downloadati de aici.

mozilla-firefox-5

Nu pot sa zic ca Firefox-ul este perfect, nu pot sa zic ca nu se blocheaza, dar cred ca se blocheaza mult mai putin decat IE-ul si in general este mai stabil.

Din cand in cand mai folosesc si Chrome-ul de la Google dar m-am obisnuit prea mult cu Firefox-ul ca sa pot renunta la el pentru Chrome. Nici Chrome-ul nu e rau, imi place si ala, dar parca ii lipseste ceva…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. c.paul 24 May 2011 @ 13:58

    no bine bine….si Opera ? sa nu uitam ca incepe sa intre puternic in topurile de browser`e si eu doar Opera folosesc de cand ma stiu .de el ce zici?

    Raspunde
  2. criserb 24 May 2011 @ 14:14

    nu pot sa zic nimic pentru ca nu l-am prea testat. L-am instalat de putine ori si nu mi-am facut inca o parere despre el. Stiu ca e vechi, il foloseam acum multi ani de zile dar de atunci n-am mai auzit mare lucru de el.

    Recunosc, din vina mea, nu din cauza lor. Ei se misca, eu am ramas in urma :(

    Raspunde
  3. dan 24 May 2011 @ 17:10

    foloseam firefox de cativa ani pana acum 1 luna.nu il mai suport.am incercat chrome si nu ma mai despart de el.try it more ;)

    Raspunde
  4. Mihai 24 May 2011 @ 21:49

    Chrome all the way, baby. Renuntat la Firefox acum doi ani si nu regret alegerea facuta ;)

    Raspunde
  5. Bogdan 25 May 2011 @ 00:06

    Am folosit Firefox.. si de 2 ani folosesc Chrome… M-am obisnuit atat de mult cu el incat nu mai pot renunta… ma misc mult mai repede si m-am obisnuit ca atunci cand intru pe anumite site-uri sa scriu decat primele 2 litere si sa dau enter (nu sageata jos si apoi enter ca la IE sau Firefox)… pt Google, goo ENTER, pt criserb.com, cr ENTER, adsense, ad ENTER, facebook fa ENTER etc… foarte multumit oricum!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)