Sari la conținut

Mutam masini parasite

La noi la firma e problema mare cu parcarea, nu sunt locuri suficiente mai ales daca ajungi undeva dupa 10, cand sansele sa mai gasesti ceva liber sunt minime.

De o vreme, luni de zile, sunt parasite 2 masini in locuri numa’ bune de parcat. Am zis parasite pentru ca asa arata, nu pentru ca mi se par mie niste jafuri. Sunt lasate acolo, nu mai folosesc nimanui decat copiilor care nu au unde sa se joace si si-au facut din ele loc de joaca.

Azi, desi o planuiam de ceva timp, ne-am decis sa le mutam, pe cea verde am luat-o, dupa cum se vede, din mijlocul parcarii…

rabla1

si am mutat-o la perete, in felul asta am creat un loc un plus.

rabla3

Iar pe cea neagra/gri de mai jos am luat-o din locul initial, unde ocupa inca alte doua locuri de parcare si am mutat-o intr-o parte.

rabla2

Toata operatiunea a durat 5 minute si ne-am rezolvat o problema ce o aveam de atata timp… parcarea…

rabla4

Nu am facut multe locuri in plus, doar 3, dar e mai mult decat nimic…

Oare primaria sau aia care ridica masini, nu ar putea sa ridice si jafurile astea?

Sau oare de ce nu vin “baietii cu fierul vechi” sa le ridice? Daca cunoasteti niste tineri dornici sa faca un ban din fier vechi sa scrie aici, sa le dam adresa :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. octavian 21 Jan 2009 @ 16:00

    Ce bine ca nu vin dupa ora 10 :D

    Raspunde
  2. marius 21 Jan 2009 @ 17:33

    Pentru ca propietatea cuiva este propietate indiferent daca ocupa un loc de parcare si sunt convis ca doresti ca proprietatea ta sa fie respectata no matter what. Poate oamenii sunt plecati prin tari straine la munca, poate nu sunt plecati dar au permisele suspendate, poate nu sunt plecati, nu au permisele suspendate dar pur si simplu nu vor sa conduca. Este alegerea lor.

    Raspunde
  3. octavian 21 Jan 2009 @ 17:58

    @marius alea 2 erau masini adandonate in care locuiau cei care nu au acasa, masinile respective nu mai functionau erau distruse, una din ele ocupa 2 locuri de parcare degeaba… ca tot ne vaietam ca nu sunt locuri de parcare in Bucuresti…

    Raspunde
  4. Spyder 21 Jan 2009 @ 20:24

    Masinile de mai sus au fost abandonate, nu lasate, poate au murit proprietari poate nu, poate pur si simplu le-au lasat acolo sperand sa “dispara” un om cu o inteligenta minima, nu lasa o masina 3 luni si nu trece macar sa vada daca e ok, daca mai are aer in pneuri, sau daca mai exista. Tinand cont ca dupa ora 19:00 masinile erau transformate in “lounge” personal ale aurolacilor, ambele masini fiind efectiv demontate complet…. imi este greu sa cred ca sunt plecati in tari straine la munca sau au permisele suspendate sau mai stiu eu ce. Urmatorul pas este sa sunam la cei de la primarie sa facem o cerere sa le ridice pentru ca sunt clar autoturisme abandonate, stiu un caz similar in care dupa vreo 4 luni aurolacii au decis ca ar fi fun sa dea foc unui masini abandonate (lounge-ul lor), din pacate langa aceea masina era parcata si o alta masina (ne-abandonata) care a ars partial. Sa fim serios cine are o masina, motoreta, bicicleta nu o lasa timp de 3-4 luni fara macar sa vina sa vada daca este ok….

    Raspunde
  5. anonim 22 Jan 2009 @ 11:11

    Bine ca ati mutat masina. Ce forta aveti!
    La noi la servicu nu avem voie sa intarziem deloc.
    La voi e bine daca se ajunge si dupa 10.
    Dar pana la ce ora se lucreaza? Daca se lucreaza dupa ora 18, e rau.
    Succes!

    Raspunde
  6. bogdan 22 Jan 2009 @ 11:37

    Mi se pare mie sau acolo unde ati mutat masina aia verde este intrarea intr-un bloc? Oamenii aia n-au dreptul sa intre si sa iasa fara sa fie nevoiti sa se strecoare? A sesizat cineva dintre voi primaria in legatura cu masinile abandonate, sau ar fi trebuit sa ghiceasca ei ca exista doua undeva in spatele unui bloc si sa stea la panda sa vada cine le foloseste? :)

    Raspunde
  7. octavian 22 Jan 2009 @ 12:32

    @bogdan intrarea in bloc se face prin fata, intrarea asta este inchisa.

    Raspunde
  8. Crox 22 Jan 2009 @ 13:18

    e de apreciat baietzi/fete/domnilor/doamnelor/domnishoarelor.
    o idee si mai buna, o sa expun mai jos…
    shtiu ca se organizeaza, cel putin prin alte tzari, activitati de interes comunitar, cum ar fi plantarea unui copac(idee pe care o am de pe vremea cand stateam in regie), amenajarea unor gradinitze, case sociale… etc.

    pt maximizarea impactului… cred eu cel putin, ca ati putea organiza, tu shi cu lumea buna a blogului din romania, o actiune de genul asta..
    mutarea mashinilor parasite in intersectii importante, la miez de noapte.
    O sa fie acoperire maxima media a doua zi, primaria o sa ishi sprijine contemplativ barba, observand acest potential. cateodata nu e de ajuns sa emitem idei si doar critici… actiunea e raspunsul.

    Imi pare rau ca nu sunt prin bucuresti(pe dracu), sa fi ajutat cu ceva.

    O intrebare acum, cine e aneta? (poate cineva si-a mutat posturile de pe facebook wall pe zidul din poza)

    Raspunde
  9. criserb 22 Jan 2009 @ 13:20

    @anonim – La noi se lucreaza de la 10 pana la 18, dar nu e de loc nasol daca stam mai mult, in general noua ne place ce facem si stam pana ne terminam ce avem de facut ;)

    @bogdan – Nu e nici o scara acolo, sunt niste trepte inutilizabile, dau intr-un grilaj cu lacat. Cat despre primarie nu stiu daca a sesizat-o cineva, dar tu chiar ai impresia ca daca o sesizam o sa se intample ceva? Si pana la urma n-am facut nimic special, am mutat niste masini “mai incolo” nu le-am arunchat la gunoi, nu le-am dat foc.. :)

    Raspunde
  10. octavian 22 Jan 2009 @ 21:36

    @Crox le-am propus si eu sa le scoate in intersectie dar nu au vrut, au ras de mine :((

    Raspunde
  11. Crox 23 Jan 2009 @ 12:26

    @octavian si mai bine, in fata primariei!

    Raspunde
  12. tavi stan 22 Feb 2009 @ 08:06

    Unde sunt frate masinile astea ca ma intereseaza sa la gasesc stapanii si chiar sa le dau vreo 2 poli?
    Spuneti-mi si mie o strada sau ceva…
    tavi

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)