Sari la conținut

Nici cu voodoo n-am batut Olanda

Inainte de meciul cu Olanda cei de la Prosport au impartit un ziar in care isi facea aparitia o papusa voodoo. O papusa imbracata in echipamentul Olandei (ma rog, partial) langa care se aflau 4 ace. Vedeti mai jos.

20121016_165719

Se pare ca suporterii romani n-au stiut unde trebuie sa introduca respectivele ace, le-au bagat tocmai invers, ca ele s-au transformat in goluri trecute in dreptul Olandei si nu al Romaniei, asa cum ne doream.

20121016_165719-2

Ce sa mai zic, am pierdut un meci, pe care sincer, eu nu ma asteptam sa-l castigam. Speram, dar naiv nu eram.

Esta adevarat ca n-am avut nici noroc in aceasta seara, dar parca la noi asa este de fiecare data. Noi n-avem noroc. Este cazul sa invatam ca norocul ni-l mai facem si cu mana noastra, prin munca si daruire, nu cu papusi voodoo.

Sanse mai avem, este timpul sa ne trezim, sa ne dam seama de valoarea noastra si atunci cand pasim data viitoare pe un teren de fotbal sa o facem cu capul mai aplecat… totusi sunem pe locul 60 in nush ce clasament.

Poate, totusi, data viitoare…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. amzis 17 Oct 2012 @ 00:34

    Ei au crezut ca olandezii sunt turci

    Raspunde
  2. TyT 17 Oct 2012 @ 14:11

    Olanda are echipa buna . Gata am fost si noi putin pe primul loc in grupa si deja ne consideram super echipa !

    Raspunde
  3. trebuie sa ai 17 Oct 2012 @ 14:45

    victor piturca i-a cumparat amantei, fosta “balerina” la “Melody” apartament de 300000 de euro. cum sa bata el olanda?

    Raspunde
  4. Sakin 17 Oct 2012 @ 21:07

    Am pierdut din cauza acestei papuse vodoo:D! Este imbracata cu tricou olandez, insa este facut in Romania, iar spiritele vodoo au interpretat gresit mesajul …
    Una peste alta, Olanda n-ea batut, insa niciodata nu am sa inteleg cum un arbitru judeca diferit doua faze aproape identice. A dat penalty pentru Olanda, pentru ca la Adi Popa sa nu dea penalty, desi fazele sunt izbitor de asemanatoare…

    Raspunde
  5. dragos 23 Oct 2012 @ 19:41

    Mare ti e gradina doamne !….. am gasit si eu o astfel de papusica voodo cu acele infipte in ea langa biserica din zona Diham , ma rog zona adiacenta stadionului Lia Manoliu. Avea acele infipte in cap si era prisa pe o banca ^:)^

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)