Sari la conținut

Nici grevele nu mai sunt ce erau odata.

A fost azi vreo greva?

Intreb asta pentru ca nu am auzit nimic in acest sens. Am auzit zilele trecute ca azi o sa fie greva, ca sindicatul X impreuna cu sindicatul Y si inca vreo 2-3 alte sindicate, care se bagau  din pura solidaritate, or face greva.

Eu sper ca nu au facut, pentru ca daca chiar au facut si nu am auzit nimic chiar e naspa. Nici greva nu mai e ce a fost :) E un mare fas. Imi e si mila de saracii oameni care ies in strada, scandeaza doua-trei ore si nimeni nu-i baga in seama. Dar nici nu stiu sa se bage in seama, nu stiu sa se faca ascultati. Asta e clar.

Imi aduc aminte de grevele minerilor, atunci era altceva. Se stia de frica lor, de frica maselor si pana la urma ceva se schimba… in bine sau in rau, dar exista o schimbare. Acum in schimb… e fara cuvinte.

Daca aveti fratilor revendicari/solicitari faceti-le, dar in asa fel incat sa va auda lumea, sa va bage in seama. Hora si dansul sunt pentru nunti si botezuri, nu pentru greve!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Alina 1 Jun 2010 @ 00:25
    Raspunde
  2. Pishcotzika 2 Jun 2010 @ 00:07

    Eu una chiar nu stiu daca ar trebui sa ma duc maine la scoala sau nu! :( Nici azi nu am fosrt sigura, si am facut decat o ora, restul profilor erau in greva! … ma rog.. ma risc si maine sa ma prezint!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)