Sari la conținut

Norocosul si ghinionistii, dupa furtuna din Bucuresti

Dupa cum stiti, in urma furtunii de astazi din Bucuresti o multime de copaci s-au rupt. Era de asteptat, cam asa se intampla de fiecare data cand este o furtuna mai mare.

Unii, printre care si subsemnatul, se gandesc intotdeauna la asa ceva si parcheaza pe un loc cat mai putin riscant. Fac asta si inainte de o furtuna si iarna cand zapada incepe sa cada de pe cladiri, nu de alta, dar este mai bine sa ne pazim singuri bunurile. Sincer sa va zic o fac si cand vremea este foarte frumoasa, prefer sa parchez mai departe decat sun un copac de unde sa isi faca treburile pasarile exact pe masina mea.

Revenind la copacii de astazi, au cazut, multi. Au fost proprietari norocosi, precum cel de mai jos…

SAMSUNGSAMSUNG

si mai putin norocosi.

SAMSUNGSAMSUNG

Din ce-am vazut eu prin oras, au cazut foarte multi copaci, s-au rupt destul de multe crengi, cam prin toate sectoarele.

Pozele de mai sunt sunt facute in secorul 3, undeva intre Baba Novac si Titan, o zona in care copacii nu sunt chiar foarte tineri.

La fiecare astfel de furtuna ne dam seama ca ar trebui taiati si plantati altii noi, dar cum trece furtuna, uitam de ei, si este posibil ca la urmatoarea ploaie mai serioasa sa se intample la fel.

Voi ati vazut vreodata autoritatile sa taie copacii batrani, ca eu nu? Am auzit, dar de vazut… eu n-am vazut asa ceva.

[10x Octa pentru poze]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Simina 23 May 2013 @ 23:14

    Chiar in fata locuintei mele e un copac mare, tare frumos. Era si mai mare, dar vara trecuta autoritatiile au taiat toate crengile pana a mai ramas doar trunchiul. Asta dupa ce a cazut un copac, la fel de mare, pe o masina putin mai incolo, la vreo 10 metri de copacul din fata locuintei. Da, poate ar trebui taiat din copaci, dar sunt singurii care ne mai salveaza de poluarea asta infernala… :) Asa ca ar fi cam trist…

    Raspunde
  2. criserb 23 May 2013 @ 23:19

    @Simina – din pacate asa este. Ei trebuie taiati si plantati altii in loc, nu taiati pur si simplu. Sunt curios, in locul vechiului copac a mai fost plantat ceva?

    Raspunde
  3. Daniel 23 May 2013 @ 23:29

    Credeam ca suntem vecini ca ala e drumul spre piața pe lângă cimitir ^_^

    Raspunde
  4. criserb 23 May 2013 @ 23:53

    @Daniel – nu suntem, dar esti cu Octa, cel care mi-a trimis pozele ;)

    Raspunde
  5. Bucur 24 May 2013 @ 08:08

    stau si ma intreb in alte orase europene tot la fel au probleme cand vine vreo furtuna…teama ca o sa cada vreun copac peste masina personala.

    Raspunde
  6. Augustus Roberson 25 May 2013 @ 11:17

    Locatarii spun ca angajatii de la RADP au venit, au vazut si… au plecat. Ei au indepartat doar trunchiurile rupte de furtuna , dar nu au taiat si copacul inclinat justificand ca a crescut iedera pe el si “il tine iedera”.

    Raspunde
  7. Simina 25 May 2013 @ 17:03

    Din pacate nu s-a plantat un copac nou… Am tot zis ca voi cumpara eu unul ca sa-l plantez. Tot fac asta intr-o buna zi :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)