Sari la conținut

Noul ceas Samsung Gear Live

Gear Live_Black (3)Samsung Electronics a lansat smartwatch-ul Samsung Gear Live cu sistemul de operare Android Wear. Samsung Gear Live este un nou dispozitiv purtabil care oferă cu ușurință informații utile, având un cu design modern și funcții inovatoare.

Noul dispozitiv Android Wear are un ecran Super AMOLED pentru culori de o calitate superioară, specific Samsung. De asemenea, acesta permite personalizarea ceasului și ieșirea din stand-by a dispozitivului cu o simplă atingere a display-ului. Gear Live este certificat IP67, oferind protecție împotriva prafului și a apei, are o brățară standard de 22mm pe care utilizatorii o pot schimba pentru a-și exprima gusturile și personalitatea. În plus, ceasul le permite utilizatorilor să se mențină în formă cu ajutorul senzorului de puls compabitil cu numeroase aplicații de fitness.

Specificații tehnice

Categorie Specificații
Display 1.63” Super AMOLED (320 x 320)
Sistem de operare Android Wear
Procesor 1.2 GHz
Servicii Google Google Now, Google Voice, Google Maps & Navigation, Gmail, Hangouts
Alte funcții Notificări (SMS, E-mail, etc.); Senzor de puls; IP67 – rezistent la apă și praf; Brățara poate fi schimbată, culori disponibile: Negru și Wine Red
Conectivitate Bluetooth® v4.0 LE
Senzori Accelerometru, Giroscop, Busolă, Puls
Memorie RAM: 512MB; Stocare: 4GB Memorie internă
Dimensiuni / Greutate 37,9 x 56,4x 8,9 mm, 59g
Baterie Baterie standard, Li-ion 300mAh

Varietatea de aplicații Android compatibile cu Gear Live le permite utilizatorilor să primească notificări de la diverse aplicații, precum rețele sociale, chat, mesagerie, shopping sau foto. Noul dispozitiv dispune de comenzi vocale: utilizatorii pot spune doar „Ok Google” pentru a pune întrebări cu privire la ora decolării avionului, scorurile meciurilor, apelarea taxiului sau trimiterea unui mesaj. Gear Live se poate conecta cu orice dispozitiv Android care deține cel puțin versiunea Android 4.3.

Gear Live va fi disponibil în culorile Negru și Wine Red, existând posibilitatea schimbării curelelor.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)