Sari la conținut

O aplicație cu care-l fac pe fii-miu să se spele cu plăcere pe dinți

Folosesc de cam un an o aplicație cu care-l fac pe fii-miu să se spele pe dinți și mă gândeam să share-uiesc cu voi.

Am descoperit-o din întâmplare, practic este o secțiune din aplicația periuței mele de dinți. În zona “fun” sunt tot felul de animații care-l fac pe fii-miu să se spele pe dinți de fiecare dată cu mare plăcere, ba chiar este o provocare în a aduna cât mai multe puncte și a debloca “teme” noi.

El are tot o periuță electrică, simplă, de copii, nu se conectează la aplicație așa că pentru a putea ca el să se distreze și să se spele trebuie să mă spăl în același timp cu el, dar asta nu este o problemă.

Nu-mi mai aduc aminte exact cum era spălatul pe dinți până să descopăr aplicația asta, dar cu siguranță era mult mai anevoios cu multe insistențe, rugăminți și alte cele.

Acum însă e simplu, îi spun că este momentul să se spele pe dinți și nu mai comentează deloc. Abia așteaptă să deblocheze noi teme și să vadă ce-i mai dă nou aplicația.

Aplicația o găsiți aici pentru android și aici pentru iphone. Atenție, aveți nevoie și de o periuța de dinți de la Oral B, dar bănuiesc că se subînțelege.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)