Sari la conținut

O firmă de vopsit covoare și mochete găsim?

mocheta-vopsita

Am o amică, designer, care este în proces de amenajare a biroului său și mă roagă să scriu aceste post. Ideea este că ea vrea să-și vopsească mocheta pe care o are la birou și ar vrea ca treaba asta să-i fie făcută la fața locului. După cum probabil știți cu mochetele este mai greu, nu prea le poți scoate și apoi pune din nou.

So, dacă aveți o astfel de firmă, sau dacă ați lucrat cu una să-mi dați și mie un semn ;)

Sunt permise și linkuri, și tot ce vreți voi, atâta timp cât sunt la subiect. Să nu-mi recomandați firme care se ocupă cu vopsitul parchetului că d’astea nu mă interesează, cel puțin nu în acest moment ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. marian 28 Apr 2015 @ 12:15

    exista acesta solutie dar daca covorul este din fibre naturale se poate folosi vopsea textila Daca este din figre sintetice este o vopsea speciala scumpa 20 lei / 50 ml si nu se merita
    Doar daca se doreste ca dintr-un covor normal uni sa se faca ceva special si cu desenele dorite. 0722 631 241 Puteti trimite mesaj

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)