Sari la conținut

O problemă cu strada Izvor din spatele casei poporului

În spatele casei poporului, dimineața cel puțin, e un mare haos.

Un drum de 2 benzi se gâtuiește într-o singură bandă pe o porțiune de maxim 200m. Din cauza asta se produce ditamai ambuteiajul. Dimineață de dimineață, atunci când oamenii merg către birou.

Oare nu s-a gândit nimeni să lărgească această stradă? Nu-i nevoie de mult, 2-3m și n-ar mai fi același ambuteiaj.

Loc este, acolo-i un trotuar nefolosit. Rar vezi câte un om pe trotuarul ăla. Ar putea fi mutat, să fie lipit de gardul de la Casa Poporului și în locul trotuarului actual să se lărgească drumul. Dacă nici așa nu-i loc, ar putea muta gardul ăla urât cu 5m mai încolo și totul ar fi perfect. Mare filozofie n-ar fi, dar ar fi un plus pentru traficul din zonă.

La 300m mai în jos, oricum trotuarul ăla e făcut degeaba, nu prea încap 2 persoane pe acolo, deci ce sens are un trotuar foarte lat mai sus?

Cât despre “amploarea proiectului” e vorba de maxim 200m. Maxim.

So, de ce nu se poate? De ce nu-l duce pe niciunul din primărie capul să facă ceva?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Ionut 27 Sep 2018 @ 14:39

    Pai lor ce le iese?

    Raspunde
  2. Alex 27 Sep 2018 @ 14:56

    De fiecare data cand sunt nemultumit de infrastuctura sau cartier, ma gandesc sa fac si o notificare/plangere sa vada ca sunt oameni nemultumiti. Daca nimeni nu notifica sau vine cu propuneri eu cred ca nimeni nu se preocupa. Cu cat mai multe propuneri cu atat mai multe sanse sa se rezolve lucruri. Poate poti adauga in continuarea articolului unde pot fi trimise astfel de cereri, poate poti chiar sa pui bazele unei strangeri de semnaturi daca tot avem platforme in sensul asta.

    Raspunde
  3. Mia 27 Sep 2018 @ 16:21

    @Alex – exact! si eu trimit emailuri la primaria mea pentru tot ce ma nemultumeste, sunt obligati sa raspunda in 30 de zile si chiar raspund. Unele sesizari au avut raspuns pozitiv, s-a remediat problema sesizata, altele nu. Dar nu ma las,ii voi sesiza in continuare pe problemele nerezolvate.

    Raspunde
  4. Ciprian 27 Sep 2018 @ 22:42

    Nu astepta supereroi… https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212844532487446&id=1213058325

    Ce propui tu acolo este perfect decent si realizabil, dar nu in Romania…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)