Sari la conținut

O sa-mi fie dor de violuri, sinucideri si crime

the_killer_1338-600042Acum pe bune, la cat de des le-am vazut la televizor o sa ne lipseasca. Nu o sa mai vedem stiri cu subiecte macabre, nu o sa ne mai uitam la stiri, nu?

Pai na, romanul numa’ la astea se uita, sau daca nu numa’ la astea, la astea se uita cu o placere sadica.

Ce o sa-i mai auzim pe pensionari dimineata in autobuz, ce o sa mai zica baba de la parter dimineata cand ma duc la munca? Unde o sa mai fie acel "ai vazut-o maica pe saraca batrana ce-a fost violata necorespunzator?"

Daca nu v-ati prins textul de mai sus e putin ironic si face referire la CNA a interzis difuzarea la TV a imaginilor de la locul unor tragedii – sinucideri, crime şi mutilări.

Pe de o parte e o chestie buna pe de alta nu. Nu cred ca e o masura buna sa interzicem lucrurile prezentate la TV, oricare ar fi ele. Imi aduc aminte ca asa era si pe vremea lui Ceausescu si nu ne-a placut…

P.S. Stiu, a scris si Arhi pe subiect dar e o pura coincidenta ca de data asta gandim asemanator…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. C.Paul 29 Jun 2011 @ 14:30

    sexy poza :-“….si`acum sa revenim pe Pamant….ma intreb acuma ce`or mai arata astia de la ProTV la stirile de la ora 5.ca de obicei doar de`astea sunt :))

    Raspunde
  2. alin 29 Jun 2011 @ 14:41

    De acum inainte la Pro TV se vor difuza numai concerte de Brahms :)) Saraca Esca o sa ramana fara servici :)) Cum o sa prezinte ea ca la o simfonie s-a rupt coarda la o vioara? ORIBIL !!! Vrem crimele si violurile inapoi :)) Si cat mai multe telenovele :)) In special din alea porno :))

    Raspunde
  3. C.Paul 29 Jun 2011 @ 15:27

    =)) asa alin.protesteaza!

    Raspunde
  4. Amzis 29 Jun 2011 @ 16:49

    iti spun eu de ce s-au interzis. Vine campania electorala si trebuie sa fie totul roz . Totul e frumos in tara, romanii traiesc foarte bine , in armonie. Nu se mai sinucide nimeni , nu-si mai f…e nimeni mama , sora ,fratele ,etc.
    Asta s-a intamplat . Am zis !

    Raspunde
  5. mo 30 Jun 2011 @ 10:26

    serb, tu nu te ai saturat ca la fiecare buletin de stiri sa iti prezinte 2-3 sinucideri, un viol, 3-4 accidente grave de circulatie, detalii privitoare la spargeri de banci sau case de schimb valutar?! daca vor sa ne arate realitatea cruda, sa faca o statistica si sa ne o dea pe aia…cu ce am gresit eu sa il vad pe X atarnat de o franghie sau imprastiat pe o cale ferata?!

    Raspunde
  6. criserb 30 Jun 2011 @ 10:37

    N-ai grest Mo, dar ideea e ca asa incepe cenzura, interzicand incet, incet cate ceva. Tu ca telespectator ai posibilitatea sa schimbi canalul dar daca nu-l schimbi, inseamna ca iti place. Daca il schimbi, de ce ti-ar conveni aceasta lege?

    Raspunde
  7. alin 30 Jun 2011 @ 11:01

    Foarte bine punctat Cristi. Mo ai de ales intre Pro TV cu crime si TVR cultural. Nimeni nu te obliga se te uiti. Sau ai TV5 Europe sau Mezzo. Daca se interzice ceva inseamna cenzura. Nu stiu cat ai trait pe vremurile de dinainte de ’89 ca sa iti dai seama. Dupa 50 de ani de comunism ti se ofera sa alegi iar tu ce faci? Reinstaurezi cenzura? Asa ceva in Romania este interzis.

    Raspunde
  8. omulvaly 30 Jun 2011 @ 14:53

    Nu vom deveni ” mai buni ” dacă nu vedem scene dure ! Nu vom deveni nici mai “indulgenţi” cu cei care comit crime , indirect , prin legile antiomenesti !

    Raspunde
  9. mo 30 Jun 2011 @ 15:49

    Alin,
    am obosit sa vad numai stiri triste! si mai schimb canalul, dar tot peste stiri d astea dau daca vreau sa vad STIRI!!!

    Raspunde
  10. alin 30 Jun 2011 @ 16:31

    Exista TV5, Euronews, CNN, Russia Today, CCTV,…. deci ai de unde sa alegi. La noi asta e la moda. Nu ai ce sa faci. Asta e nivelul populatiei. Iti dai seama ca au rating ridicat ca altfel ar schimba temele.

    Raspunde
  11. danut 4 Jul 2011 @ 18:42

    Mie nu-mi va fi.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)