Sari la conținut

O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări "ca la carte”

O şoferiţă din Timişoara a reuşit performanţa de a parca în aşa fel încât să blocheze, la propriu, o bancă întreagă.

Deşi erau destule locuri de parcare în zonă, tinerei i s-a părut că cel din faţa băncii, la doar câţiva centimetri de uşă, este cel mai potrivit. Astfel, nimeni nu a mai putut să intre sau să iasă din bancă timp de o oră.

Clienţii băncii s-au speriat teribil crezând că este vorba despre o maşină capcană. Poate vă întrebaţi totuşi de ce nu a venit nimeni să ridice maşina parcată neregulamentar… Ei bine pentru că era sâmbătă, iar cei de la firma care ridică maşini nu lucrau. Ce-i de făcut? Clienţii şi angajaţii au chemat poliţia comunitară, însă în afară de o amendă, aceştia nu au putut face nimic.

În cele din urmă, lucrurile s-au rezolvat după aproape o oră şi jumătate, când tânăra s-a întors şi i-a eliberat pe "ostaticii" din bancă. Întrebată totuşi de ce a făcut acea parcare nemaipomenită, domnişoara a răspuns uimită: “am văzut, voi pleca acum” (după 1h jumătate).

[sursa]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. octavian 30 Jun 2009 @ 12:00

    decat o ora jumate… cu zic ca exagereaza aia… :D

    Raspunde
  2. sip 30 Jun 2009 @ 13:41

    Ce masina tare !

    Raspunde
  3. Mircea 30 Jun 2009 @ 17:14

    Treburile astea sunt la ordinea zilei. Sa nu mai facem din tzantzar armasar.
    Nu pot sa ii inteleg pe “jurnalistii” astia care fac din asa ceva stire. In plus nu inteleg de ce s-au chinuit sa blureze numarul daca in final tot se vede.

    Raspunde
  4. Cameleon 30 Jun 2009 @ 18:10

    Dumnezeule ce proastă ~X(. “-Nu aţi observat că blocaţi intrarea? -Bhaah dhaah, da’ mi se rupeaaah 8-}”

    Tăticu’ probabil i-a aranjat carneţelu’… Asta nu era un “armăsar”… asta era o “iapă” :D

    Mircea, ai vazut tu vreodată la tembeliziunea română un “bluraj” făcut ca lumea :D? ÎNTOTDEAUNA se vede ceea ce se blurează L-) Îi şi văd pe ăia de la montaj: “dă-l dracu’ că-i bine ş-aşa!”

    Raspunde
  5. Ioana 1 Jul 2009 @ 10:33

    Bai !!! Nu pot sa cred!! Mare mai este prostia omeneasca!:d

    Raspunde
  6. alenn 10 Aug 2009 @ 23:24

    iti dai seama pana si pitipoaicele au carnet …..romania este undeva cam pe langa india,afganistan si pakistan……nu stiu daca undeva in alte locuri gasesti asemenea fenomene ale omenirii ….

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)