Sari la conținut

Oare nu suntem un popor prea usor deranjabil?

Citeam pe twitter tot felul de reactii ale oamenilor cum ca ii deranjeaza concertul AC/DC, ca se aude pana nush unde. Da, asa e, se aude in tot orasul dar nu vad de ce sa ne deranjeze. Sunt evenimente de care ar trebui sa fim mandri, sa ne mandrim si noi ca se organizeaza asa ceva la noi.

Ne-am plans si de formula 3000 ca vezi Doamne deranja, ca se auzeau motoarele nush cum, ca nu puteau dormi cetatenii din zona circuitului. Si uite asa… nu se mai organizeaza. Acum sunteti multumiti?

Ce-ati vrea fratilor, sa nu se mai organizeze nimic ca na… ne deranjeaza. Va zic eu, concertul nu deranjeaza, dar daca unii nu merg pentru cine stie ce motiv… atunci zic ca strugurii sunt acri.

Nu stim decat sa ne plangem…

In fiecare an se organizeaza Marele Premiu al statului Monaco si acolo nu se plange nimeni, toata lumea e fericita ca in orasul lor (care este foarte micut) se organizeaza asa ceva. Statul ala incaseaza o gramada de bani de pe urma “zgomotului” infernal. O multime de turisti se duc sa-l vada si nu e nici un deranj pentru nimeni, ba chiar o mare bucurie… pe cand la noi… noi suntem deranjati…

Mai coborati-va cu picioarele pe pamant si lasati mofturile. Nu va deranjeaza manelele, jegul, aruncati gunoaie pe strada, mancati seminte in fata blocului, sunteti certati cu apa si sapunul, va comportati ca animalele in trafic, nu va mai incapeti in piele… dar va deranjeaza un concert….

Toate cele insirate mai sus nu va deranjeaza?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. A.Dragos 16 May 2010 @ 22:14

    Mare dreptate ai in ceea ce spui ! :)
    Sunt tare enervante persoanele care se plang ca ii deranjeaza muzica de la un concert sau sunetele de la alte evenimente. Orice eveniment organizat alaturi de un public mare necesita zgomot, e si normal sa fie asa.

    Raspunde
  2. Liz 16 May 2010 @ 22:35

    Da, suntem un popor de deranjati, respectiv de cacaciosi.
    Dar…in zona aia locuiesc foarte multi oameni in varsta, conservatori, oameni de clasa inalta, stresati si cu nervii la pamant, diferiti politicieni care isi au apartamentele de protocol peste drum de casuta magica, oameni pe care chiar nu-i intereseaza activitatile artistice sau sportive.
    Si pana la urma, de ce sa nu ma plang de concertul asta asa cum ma plang de nunta de la restaurantul din colt?

    Raspunde
  3. Cezar 16 May 2010 @ 22:44

    In mare ai dreptate. Nici eu nu cred ca e normal sa te “deranjeze” un concert de cateva ore, insa la faza cu formula nu stiu cat apare o problema. Si anume ca se blocheaza centrul orasului pentru cateva zile. Ceea ce nu e chiar ok pentru un oras prea aglomerat, unde si asa traficul e varza. Insa chiar si asa, n-as face un capat de tara din asta, mai ales ca o buna gestionare a traficului poate ca ar fi rezolvat problema.

    Na, cred ca daca evenimentele astea ar fi organizate mai cu cap, n-ar mai exista “deranjati” si toata lumea ar iesi castigata din ele.

    Raspunde
  4. MooNy 16 May 2010 @ 23:05

    Era sa plang cand am auzit ca nu se mai face fia gt la noi. DE ceeeee. Ca nu suportau BABELE de la unirea zgomotu` pe 2-3 zile. vedea-i-as in casa din 4 scanduri.

    Raspunde
  5. tatuaje modele 16 May 2010 @ 23:05

    Stii cum e la noi cu capra vecinului… Daca unuia nu ii place muzica rock incepe sa comenteze ca un asa concert unic pentru romania il deranjeaza.

    Raspunde
  6. criserb 16 May 2010 @ 23:13

    @Cezar – In Monte Carlo e paralizat tot orasul nu doar 3 bulevarde si acolo lumea intelege… Ei stiu sa aprecieze evenimetele.

    In Franta cu ocazia “Tour de France” e paralizata o zona si mai mare, dar na… sunt unele chestii care cer sacrificii pentru locuitorii zonelor in care se desfasoara evenimente.

    @Liz – Daca vrei sa stai in centru vrei sa fii martorul evenimentelor mondene, altfel te-ai muta la periferie, la liniste… Singuri si-au ales zona in care stau, nu cred ca au fost siliti sa stea acolo.

    In plus un concert tine 3-4 ore, cred ca atata “deranj” o data la nush cate luni nu e chiar mare lucru…

    Raspunde
  7. jack 17 May 2010 @ 00:11

    Sunt convins că dacă era un concert de manele v-ar fi deranjat pe toți, dar na, acum este ceva Anti Christ / Dead Christ și vi se pare ok. Acum 2 zile ai pus un post cu Visurât care și-a zidit vecinul din cauza muzicii pe care o asculta, alt deranjat și Visurât asta :)

    Dacă la mine în Ferentari se auzea, ce să mai zic de cei din zona concertului.

    Și nu, nu suntem un popor prea deranjat, ci un popor călcat în picioare prea ușor. Oare de ce s-a mai inventat termenul de poluare fonică? Adică babele acum ar tb să tacă din gură și să zică merci că e concertul ăsta, nu? Sau defapt se oftică din cauza neprezenței la concert?

    Raspunde
  8. octavian 17 May 2010 @ 00:22

    daca eram eu primarul bucurestiului le dadeam acordul sa organizeze acest concert in afara bucurestiului, la groapa de gunoi, ca sa nu deranjeze pe nimeni :D

    Raspunde
  9. Alex Dima 17 May 2010 @ 07:33

    Foarte adevarat. O data vine la noi o trupa legendara, o data se face formula 1, o data pe an avem si noi un eveniment cu adevarat frumos, de mare amploare, si ne plangem ca ne deranjeaza zgomotul, pentru simplul fapt ca nu ascultam AC/DC …

    Raspunde
  10. alin maramu" 17 May 2010 @ 09:13

    Ii deranjeaza drgule, ca ei is inculti, muzica buna pentru ei ESTE doar manelele, si inca alea ca pula, nu unele mai frumoase.. Pentru ei nu conteaza o trupa cu adevarat buna. Ne meritam soarta. MI-E JENA CA SUNT ROMAN

    Raspunde
  11. ionut_d 17 May 2010 @ 09:26

    Ia sa faca un concert de manele maraton cu samanta de stuchit gratis si sa vezi daca mai e cineva deranjat. Recomand inca o data filmul Idiocracy.

    Raspunde
  12. maddy 17 May 2010 @ 12:42

    bine ca`s altii deranjati in timp ce taica`meu a plecat sambata noaptea cu masina arad-bucuresti sa mearga la concert si dupa concert s`a intors inapoi.
    in loc sa aprecieze ca toate concertele si evenimentele tari sunt la bucuresti…
    de la shakira la timisoara nu mai pup eu concert aici in zona :(

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)