Sari la conținut

Oferta litoral 2011

Ce le ofera Ministerul Turismului din Romania turistilor care vin pe litoral?

securedownload

10x Dany

Mai in gluma mai in serios, ce li se ofera turistilor in Romania?

Eu, pentru a nush catelea an la rand am sa imi fac concediul (daca o sa-l fac) prin alte tari. In tari in care sunt tratat cu respect, in tari in care nu am sa vad caini comunitari, in tari in care pot face 1000km intr-o zi pe autostrada, in tari civilizate, nu la noi.

Inca nu ne-am hotarat incotro o sa mergem dar probabil spre vest. Sa vedem, timp mai avem.

Voi, daca sunteti mai organizati ca noi, pe unde v-ati facut planul sa plecati? Sau ce v-ati dori sa vedeti?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Dragoş Asaftei 7 Apr 2011 @ 17:26

    Chiar ieri văzusem o ofertă de Paşte la un hotel de 3 stele din Bulgaria (Nisipurile de aur), all inclusive, pentru două persoane, 3 zile şi 3 nopţi, la 499 RON. Deci cu transport şi alte cheltuieli te puteai încadra în 1000 RON. Era inclusă şi cină specială şi tot.

    Nu ştiu când o să apară şi la noi aşa ceva..

    Raspunde
  2. Robert 7 Apr 2011 @ 19:12

    @Dragos: Stii cand o sa apara si la noi asa oferte? Cand hotelurile vor fi cumparate de nemti, olandezi si altii, care stiu sa faca turism! Pana atunci va trebui sa mergem la bulgari sau un pic mai jos la gerci, turci sau mai spre vest la croati.
    Am fost la Nisipurile de Aur in 2007 si in trecere m-am oprit o zi(si o noapte) la Neptun. Nici nu se pot compara cele doua litorale! La bulgari nu gaseai un chistoc de tigara sau o coaja de samanta in nisip nici daca cautai cu lupa! Ar fi multe de spus, dar las mai bine sa “vorbeasca” magaru’ :)

    Raspunde
  3. mircea 7 Apr 2011 @ 19:25

    macar avem magari cu gusturi :P

    Raspunde
  4. octavian 7 Apr 2011 @ 19:55

    mai merge cineva la mare in Romania in vara?

    Raspunde
  5. Gerhald 8 Apr 2011 @ 06:37

    Eu vara asta ma refugiez in Unguria, la baile termale si parcurile de distractii acvatice!

    Raspunde
  6. Andrea S. 8 Apr 2011 @ 22:55

    @Cristi …ultima intrebare e tare ;)
    de vazut am vazut multe colturi din lumea asta mare…dar mi-au ramas inca destule de vazut si mi-e teama ca nu voi apuca sa le vad pe toate…Peru ar fi una dintre destinatii…dar necesita pregatiri foarte intense…asa ca probabil peste vreo 2 ani…pana atunci poate fiordurile ca-s mai la indemana…

    Raspunde
  7. maria 19 Jun 2011 @ 03:47

    Buna tuturor! eu nu pot sa dau cu parerea despre litoralul romanesc pnt.ca nu am fost de multi ani dar am calatorit in alte locuri si inclusiv pe toata coasta Bulgariei si in alte parti (locuiesc de 5 ani in Sofia)Va recomand statiunea Sozopol!! sincer imi pare rau de tot ce aud ca se intampla in turism la noi.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)