Sari la conținut

Oltchim Ramnicu Valcea

Ma uitam azi la TV la un meci dintre Oltchim Ramnicu Valcea si Larvik HK si ma intrebam de ce vorbim asa de putin de aceasta echipa, o echipa care ne reprezinta atat de bine in europa.

Toata ziua vorbim, ne uitam, numai la fotbal iar handbalul il lasam deoparte, undeva pe un loc pe care nu-l merita.

Fetele astea merita tot respectul nostru, ele fac cunoscuta Romania in europa asa cum fotbalul nu prea poate… Ele au reusit sa aduca in tara mai multe titluri decat participari a avut fotbalul (poate ca am exagerat putin) si totusi vorbim asa de putin de ele.

De ce? Pentru ca sunt din provincie si nu se ridica la nivelul echipelor din Bucuresti de unde am vrea noi sa plece totul, sau pentru ca invidia e prea mare si ne deranjeaza ca o echipa de la “tara” e mai buna ca oricare alta echipa din prea marita capitala?

Cred ca ar fi cazul sa ne mai uitam si la alte sporturi, sa mai lasam gunoaiele din fotbal la o parte si sa apreciem munca si rezultatele celor care merita!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Valy 19 Jan 2009 @ 10:09

    In sfarsit vad si eu pe cineva care isi aduce si apreciaza la adevarata valoare handbalul romanesc. poate ca vorbesc putin afectiv, am practicat handbal 3 ani de zile, dar totusi handbalul mi-i se pare un sport mult mai curat decat fotbalul plin de vedetism si afaceri si mult mai combativ si mai activ. Bravo Cristi pentru abordarea subiectului. :)>-

    Raspunde
  2. criserb 19 Jan 2009 @ 11:57

    Degeaba vorbesc eu de handbal, tot fotbalul o sa ramana la putere chiar daca mie imi place si handbalul. Am fost la foarte multe meciuri de handbal aici in Bucuresti, dar chiar si in deplasari. Am fost la Constanta, la Buzau, la Ploiesti si m-am dus pentru ca-mi place, e mai civilizat si parca te simiti mai in siguranta…

    Dar, asa cum am zis si mai sus handbalul este deocamdata cel ce ne reprezinta in europa mult mai demn decat fotbalul… fetele de mai sus sunt cele cu care ar trebui sa ne mandrim.

    Raspunde
  3. Danny 12 Nov 2009 @ 19:20

    Daca ai sti de cate ori am gandit si eu ca tine. Bine macar ca rezultatele lor constant bune au facut sa se vorbeasca mai mult despre aceste fete minunate.
    Eu le urmaresc fiecare partida pe care o joaca in cupele europene si pot spune ca e mare lucru ca-n lupta cu marile formatii ale Europei sa castige de cele mai multe ori si sa ne faca bucurosi(spre deosebire de fotbal).

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)