Sari la conținut

OurGroceries, o lista de cumparaturi foarte misto

ourgroceries-iconO vreme imi tot notam tot ce am de cumparat pe foi sau intr-un notepad, sau chiar pe notes-ul de la telefon. De la o vreme am cautat o aplicatie speciala pentru asa ceva si din toate pe care le-am incercat, OurGroceries cred ca e cea mai buna.

Practic e o lista de cumparaturi, iti notezi ceea ce vrei sa cumperi atunci cand sesizezi ca ai nevoie, iar cand ajungi la magazin bifezi chestiile pe care le-ai cumparat. Dupa ce le-ai bifat ele dispar, practic o sa ai tot timpul in lista produsele de care mai ai nevoie.

Pana aici e o aplicatie obisnuita, simpla. Partea interesanta la aplicatie e ca o poti instala pe mai multe telefoane din casa si lista este sincronizata pe toate. Noi am instalat-o amandoi, si eu si Dana, si fiecare trecem pe lista ce vedem ca avem nevoie. Cand ajungem la magazin bifam ceea ce am luat si automat produsele dispar din ambele telefoane, ramanand tot timpul in lista produsele pe care nu le-am gasit.

Sau sa zicem ca eu sunt la cumparaturi si Dana e acasa, ea trece in telefon ce mai are nevoie si eu vad automat pe telefonul meu, fara sa ma mai sune sa-mi spuna ca mai tre’ sa mai cumpar aia si aia si eu sa uit. Simplu si elegant ;)

Am uitat sa va spun, aplicatia merge si pe Android si pe iPhone si pe BlackBerry, asa ca nu tre’ sa aveti telefoanele la fel ca sa o puteti folosi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Iuli 12 Oct 2011 @ 17:09

    Cand ti-am zis eu acum un an de Upvise (http://www.upvise.com/uws/wiki.aspx?id=uny.shoppinglist) care face acelasi lucru si chiar mai bine, nu m-ai ascultat :-)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)