Sari la conținut

Panasonic Toughpad

Uite asta e o tableta pe care as vrea sa o testez.

Am avut la un moment dat ocazia sa ma joc cu un super laptop, Panasonic Toughbook si am ramas profund impresionat. Era chiar pe bune treaba cu rezistenta lui dusa la extrem. Puteai sa dai cu el de pamant ca nu avea nimic.

Sunt sigur ca si tableta de mai sus e la fel. O cumperi si n-ai nici o grija. Nu conteaza daca o scapi pe jos, nu conteaza daca ploua pe ea, ea functioneaza impecabil. Poate nu e la fel de frumoasa ca altele, dar are un mare plus. Siguranta datelor.

Nush cat de mult va pasa voua de asta, dar pentru mine siguranta datelor este foarte importanta. Ma doare sufletul ca mi se strica hardul sau cand scap pe jos aparatul foto, dar daca imi pierd pozele sau informatiile ce le am e naspa rau.

Vorba aia, device-uri cumparam altele, dar amintirile nu.

So, daca ar fi sa imi iau o tableta, as vrea sa fie una Panasonic Toughpad.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Iulian 8 Nov 2011 @ 17:05

    Sa ne fereasca dumnezeu sa ni se strice la unul din nou hardul acum, cu preturile astea…

    Raspunde
  2. jules 8 Nov 2011 @ 19:58

    Si cit dracu costa ?
    Ca telefon conform IP65 imi vine acusica, acu mai vreau si tableta asta. Glumesc, pp ca e incredibil de scumpa. Dar tot as da banii daca i-as avea.
    Si de ce versiunea de 7″ e anuntata abia la dracu fix peste un an ? Ce marketing de rahat e asta ? :))

    Raspunde
  3. criserb 8 Nov 2011 @ 22:14

    @jules – stiu ca laptopul pe care l-am testat eu era 2000 de euro, iar unul asemanator ca performante vreo 1500 dar nu se compara la capitoul rezistena… deci na, o sa fie mai scump ca o tableta normala, dar cand cazi cu motorul, cu asta ramai si ai sa apreciezi fiecare leu investit.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)