Sari la conținut

Parcare Afi Cotroceni Mall

Am fost azi cu pitica la mall, am vrut sa facem niste cumparaturi de Craciun, ne-am bagat putin in pielea lui Mos Craciun si am reusit sa ma enervez.

Nu am vazut in viata mea o parcare mai prost facuta sau mai bine zis o iesire din parcare facuta mai prost. Am stat 20 de minute sa ies din parcare. Nu se poate ca ditamai mall-ul sa aiba o singura iesire din parcare. Nu va imaginati ce era acolo, cati nervi si cate claxoane… m-a enervat prea tare si cred ca n-am sa-l mai vizitez. Prefer sa fac altceva cu timpul meu decat sa ma chinui sa ies din parcare.

Nu vreau sa va mai zic ca nu am gasit nimic… ca o gramada de magazine sunt in constructie… etc.

Dar parcare e cea mai enervanta chestie… si nu e prima data.

Poate nu stiu eu, sunt mai multe intrari/iesiri din parcare aia supraetajata?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Sby 23 Dec 2009 @ 08:10

    Nu te enerva ca nu iti face bine:-) sincer, daca stau si ma
    gandesc mai toate parcarile au o singura iesire… Sau ma insel?? Ex: parcarea de la magazinul unirea; plaza mall (parcarea subterana); mall vitan (parcarea subterana); Baneasa shopping city (cea ma ingusta iesire si unica din parcarea subterana) si tot asa.

    Oricum e ok 20 min sa iesi se acolo, eu am stat 45 min pe ceas sa ies din parcarea unirea, cand a fost concertul Madonna:-)

    Raspunde
  2. SIP 23 Dec 2009 @ 09:19

    Si daca te mai enervezi … numai sa nu dai cu pumnul in masa :d :o

    Raspunde
  3. Eugen 23 Dec 2009 @ 09:51

    Sunt 2 iesiri (din cate stiu eu). Una iese pe Vasile Milea si una pe Timisoara. Dar oricum..parcarea e foarte prost gandita. Ca tot mall-ul de altfel.
    Si inca un sfat. Sa nu cumva sa va ganditi ca parcati in parcarea de afara de pe Vasile Milea si faceti cumparaturi de la Real cu carucior fiindca NU aveti vreo posibilitate (normala) de a ajunge cu caruciorul din Real pana afara in fata pe Vasile Milea… si cand mai ai si caruciorul plin e de-a dreptul enervant sa sari borduri cu el…
    Cheers

    Raspunde
  4. Ghiocel07 23 Dec 2009 @ 11:21

    Sunteti siguri ca cei care au proiectat aceste magaoaie sunt arhitecti cu acte in regula?

    Raspunde
  5. mybrainquit 23 Dec 2009 @ 12:36

    Vino cu metroul, nu mai polua orasul. :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)