Sari la conținut

Patru ani

Sincer nu știu cum au trecut acești ani, dar au trecut într-un mod foarte plăcut. Nici nu i-am simțit, parcă ieri am avut nunta.

Au fost patru ani în care ne-am distrat, ne-am șicanat și în primul rând ne-am iubit. Am avut parte de o relație pe care aș vrea să o recomand oricui, cu toate aspectele ei, cu bune și cu rele. Nu vă imaginați că totul a fost roz, au mai fost și momente dificile, dar până la urmă sunt convins că ele au contribuit mult la “cimentarea relației”.

Patru ani în care am fost unul lângă altul, în care ne-am respectat unul pe altul, în care am comunicat.

Patru ani de când am luat-o cu normă întreagă :)

invitatie_nunta_criserb

A fost o perioadă frumoasă care o să devină și mai frumoasă.

La mulți ani draga mea, să fim la fel de nebuni și veseli și de acum înainte, să fim alături unul de altul în toate momentele și să fim sănătoși, iar pentru restul… pentru restul există MasterCard.

P.S. Încă te iubesc maimuță :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Gigi 25 Sep 2014 @ 11:02

    Mulți înainte! Excepțională fotografia! :)

    Raspunde
  2. criserb 25 Sep 2014 @ 11:05

    @Gigi – Mulțumim. Nu-i doar o fotografie, este una din invitațiile noastre de la nuntă :P (pe cealaltă, pentru că au fost două, o vezi aici).

    Raspunde
  3. Ghiocel07 25 Sep 2014 @ 11:22

    Mulți ani fericiti și de acum înainte. Iar când familia va avea un nou membru împlinirea va fi deplină. Vă pup și vă iubesc.

    Raspunde
  4. criserb 25 Sep 2014 @ 11:35

    @Ghiocel07 :*

    Raspunde
  5. Iulia 26 Sep 2014 @ 00:20

    Felicitari si multi ani înainte cu multa sanatate si momente de neuitat :)

    Raspunde
  6. Georgi 26 Sep 2014 @ 04:04

    La multi ani fericiti si felicitari!! Intr-adevar respectul si comunicarea sunt cheia intr-o relatie.si iubirea,bineinteles :).Din pacate multi prefera sa ramana cu orgoliul si sa se desparta din nimicuri.
    Eu si cu al meu suntem impreuna de 5 ani si inca nu ne-am casatorit..bine..de 4 ani stam impreuna,tot un drac este.Dar fara acte :)
    Tot inainte!!!

    Raspunde
  7. criserb 26 Sep 2014 @ 10:49

    @Iulia – să fie, mulțumim la fel ;)

    @Georgi – adevărat, tot un drac, dar recunoaște că ai vrea să faceți și nuntă. Cel puțin eu așa am văzut, că toate femeile își doresc asta…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)