Sari la conținut

Pe blog din Piața Victoriei

Mă simt ca un reporter care transmite de la fața locului acum :)

Bine, nu transmit nimic de la fața locului, dar trebuie să-mi aștept soția să vină de la școala de șoferi și mi-a fost lene să mă mai duc până acasă și apoi să vin iar până aici. Avem laptopul la mine și am zis că pot să stau la fel de bine pe net de aici sau de acasă. Bine, nu chiar la fel, dar mare diferență nu este.

So, sunt undeva în Piața Victoriei și vă pregătesc un post pentru mâine, post în urma căruia este foarte posibil să fac un cititor al acestui blog foarte fericit.

Până atunci însă, vă arăt locul faptei.

pe-blog-din-piata-victoriei

Nu-i poza la cea mai bună calitate, dar nici vremea nu prea ține cu mine.

Sunt încântat că acum pot să-mi folosesc laptopul pe care l-am primit de la prieteni, de ziua mea, la adevărata lui valoare. Este vorba despre un ultabook HP ProBook 430 G1, mic și ușor, exact așa cum mi-am dorit. Are un procesor i5, un HDD de 500GB, și o memorie de 4GB. Nu-i cine știe ce rocket science, dar pentru mine este suficient. Am acasă un calculator performant (sau mă rog, era când l-am luat) pe care să lucrez, ăsta l-am vrut să fie mic, să-l am la mine atunci când mai plec pe undeva.

Pe lângă dimensiune mă încântă mult și cât mă ține bateria. 5 ore nu sunt de ici de colo pentru un laptop la 2000 lei cât a fost acesta.

So, în caz că vă interesează un laptop ieftin și bun, și foarte prortabil, HP ProBook 430 G1 este o alegere foarte bună.

Netul îl am asigurat prin tethering de pe telefon și merge destul de bine. Partea proastă este că nu am abonament 4G, cu toate că telefonul poate și Orange chiar oferă așa ceva în tot Bucureștiul.

Pe această cale vreau să le mulțumesc din suflet prietenilor mei care au pus mână de la mână să-mi ia mie un laptop de ziua mea. Sunteți niște deosebiți și mi-ați făcut un cadou minunat. 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)