Sari la conținut
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. Claudiu C. 3 Sep 2014 @ 16:59

    Foarte ciudat. Recent au dechis un birou foarte mare, aici in Dublin, care am inteles ca va fi sediul lor in Europa. Oare de ce au decis sa inchida pravalia in Romania?

    Tepele, la fel ca pe orice site de cupoane, se dau doar daca nu citesti termenii cuponului. Gen: Poti folosi acest cupon doar Miercurea intre 1-2. (da, am vazut asa ceva).

    Raspunde
  2. Gabriel Tudosa 3 Sep 2014 @ 18:05

    fâss..nu mai primesc sms-uri :D

    Raspunde
  3. corina 3 Sep 2014 @ 21:06

    criserb, la ce tepe te referi?! am cumparat si eu cupoane fara numar si de la groupon si de la multe alte site-uri si n-am intalnit tepe, dimpotriva: faptul ca achizitionez un serviciu sau un produs prin site este o garantie ca in cazul in care nu sunt multumita, site-ul ma despagubeste; am avut cateva situatii de acest gen.

    Raspunde
  4. criserb 3 Sep 2014 @ 21:18

    @corina – am o prietenă care și-a luat o excursie în străinătate și când să plece… nu a mai avut loc excursia. Nasol nu? Cu bagajele făcut și cu ochii în soare. Da i-am dat banii înapoi… dar la ce folos?

    Raspunde
  5. Claudiu C. 3 Sep 2014 @ 22:22

    @criserb – Eu nu as numi asta teapa. Pot fi foarte multe motive pentru care asta s-a intamplat. Da, nu este ideal dar, chiar daca iti faci planuri, in viata lucrurile pot merge in directia opusa.

    Numai bine,

    Claudiu

    Raspunde
  6. criserb 3 Sep 2014 @ 22:42

    @Claudiu C. – man, eu aș înțelege dacă te-ar anunța din timp, este adevărat, se întâmplă, dar să te vezi cu bagajele făcute, cu copilul încântat că în câteva ore pleacă și atunci să-ți spună că excursia s-a anulat… e nasol.

    Să nu mai vorbesc de bani, oamenii au dat puțini bani pentru că și-au luat-o din timp, ce mai puteau să facă în ultima clipă cu aceeași sumă de bani?

    Raspunde
  7. s4finla 4 Sep 2014 @ 07:17

    despre ce vorbesti tu nu e teapa, si-au recuperat banii inapoi, ca nu au iesit planurile cum au trebuit se putea si mai rau. Daca calatoresti des cu avionul ai sa vezi ca sunt foarte multi care is fac planurile de calatorie foarte stranse iar daca o cursa intarzie totul e dat peste cap.

    Raspunde
  8. alina 4 Sep 2014 @ 13:23

    Eu am cumparat destule vouchere de la ei, mai ales din cele cu schimbat anvelope si spalat auto. Cunosc diferenta si restul de oferte, eu am fost foarte multumita, mai ales ca am gasit chiar in cartier de fiecare data. Chiar ma gandeam ieri ca trebuie sa caut alt site de reduceri ca peste vreo 2 luni iar facem coada la schimbat :(. Am mai luat vouchere la 11 restaurante, le-am si folosit pe toate, multumita macar de experienta [vorba prietenului meu, nu iti mai bati capul cu meniul te uiti doar ce iti pune in fata si hotarasti daca merita sau nu].

    Raspunde
  9. Dana 4 Sep 2014 @ 17:25

    Cred ca majoritatea site-urilor de gen au si produse “tzeapa”. Eu mi-am luat tzeapa de la FunnyDeal. Foarte neseriosi! :(

    Raspunde
  10. corina 5 Sep 2014 @ 21:15

    Dupa cum reiese, este nevoie de definirea notiunii de ”teapa”, si anume: teapa = pacaleala. Adica, trebuie sa fie in primul rand un demers voluntar si premeditat al celeilalte parti de a produce un prejudiciu, ca sa intre in categoria tepei.
    Romanasul nostru insa confunda orice tip de pierdere cu o teapa! De ce oare? Pt. ca romanul nu isi asuma, in general: nu isi asuma tranzactiile proaste pe care le face, nu isi asuma greselile, esecurile, culpa, ci include totul in categoria tepei, ca sa se amageasca singur ca el e bun si capabil, dar lumea e rea :(…

    Raspunde
  11. Iulian 15 Sep 2014 @ 22:53

    Eu nu am luat teapa niciodata de la ei, ba chiar mi-au dat banii inapoi dupa ce am cumparat un voucher care a expirat pentru ca nu l-am folosit in timp.
    Mie mi s-au parut cei mai seriosi, am luat zeci de cupoane de la ei si nu am avut nici o problema.
    Am avut uneori mici probleme cu serviciile/produsele pe care le ofereau comerciantii sau prestatorii, dar asta este alta problema si nu este vina Groupon. Concret, am comandat o lenjerie care nu era din bumbac satinat, asa cum era scris pe oferta, dar mi s-au dat banii inapoi si am fost sa mananc un muschi de vita in centrul vechi prea tare si prea mic situatie in care evident nu am mai calcat pe la acei indivizi.
    Se pare ca nu mai merge genul asta de promotie, Fundeal a vandut catre Zumzi, altele s-au inchis…

    Raspunde
  12. Iulian 15 Sep 2014 @ 22:56

    *dupa “centrul vechi” este virgula, dupa “prea mic” tot virgula :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)