Sari la conținut

Pe vremea noastra…

Daca incep acest post cu asemenea titlu e clar ca am imbatranit.

Nu pot totusi sa nu ma uit la tineretul din ziua de azi si sa nu remarc stilul in care se imbraca. Parca e ciudat. Prea ciudat pentru gusturile mele :) Nush voi cum sunteti dar mie mi se pare ca tinerii astia se imbraca rau, rau.

Dar, e posibil sa fie doar vorba de o diferenta de generatii…

Voua cum vi se pare ca se imbraca tineretul, la fel sunteti si ca mine, niste depasiti ce nu-i puteti intelege pe cei ce la un moment dat ne vor da pensia?

Sau daca stam sa ne bazam pe ei…

tinerii

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. Iulian 29 May 2011 @ 12:57

    Si parintilor nostri li se pare ca noi ne imbracam ca niste clovni…

    Raspunde
  2. simona 29 May 2011 @ 12:59

    Deci nu ca se imbraca rau, se imbraca dezastruos de-a dreptu! Foarte urata moda de acu pt tineret! Ca sa nu mai zic ca sunt toti imbracati la indigo, nu conteaza ca le sta bine sau nu: blugi stramti, stransi pe picior pana jos, cu talie joasa, cu turu lasat, celebrii tenisi fie vara, fie iarna, cate o geculita sau hanorac foita de ceapa chit ca afara sunt minus nu stiu cate grade. E oribila moda asta, mie nu-mi place de nici o culoare si iti spun eu, depasiti sunt cei care se imbraca asa, fara sa tina cont de particularitatile si conformatia lor, noi restu suntem normali.
    Pe de alta parte, cred in vorba “Gusturile nu se discuta”, asa ca fiecare cu stilu lui, mai mult sau mai putin original si personalizat.

    Raspunde
  3. Ciprian 29 May 2011 @ 13:00

    tataie care esti …..o parte din ei se imbraca ciudat, dar o parte din ei sunt foarte funky si se asorteaza foarte misto, personal imi plac cativa din ei, ce`i drept mai sunt unii care sunt foarte naspa imbracati, am observat ca in mare parte fetele stiu sa se imbrace colorat mai bine decat baietii…nu`mi dau seama de ce, dar sunt si unii baieti care se imbraca super, acuma depinde si la ce te referi tu :D

    Raspunde
  4. anatati 29 May 2011 @ 13:03

    Cei din poză sunt chiar foarte mişto îmbrăcaţi.

    Raspunde
  5. liana 29 May 2011 @ 13:48

    Ete scart…da papucii tai puma nu sunt colorati ?Cu ce-i mai prejos rozul+ prazuliul fata de galben cu rosu ?
    Daca persoana in roz e fata si alalat e baiat atunci sunt chiar ok.Daca e viceversa sau amandoi baieti atunci e nitel discutabil :-P

    Raspunde
  6. Mihai 29 May 2011 @ 18:22

    Exact aceeasi chestie ce o zisa Liana vroiam sa ti-o zic si eu :P

    Raspunde
  7. Cami 29 May 2011 @ 21:18

    Imbracamintea ca imbracamintea, dar in poza ta, dupa plete, care ii fata, care ii baiat? :)

    Raspunde
  8. Daniela 29 May 2011 @ 21:40

    Cristi, dupa ce ieri ne-ai aratat ce incaltari colorate ti-ai cumparat, ditamai omul de 30 de ani, nu stiu ce ai de comentat la preferintele vestimentare ale pustanilor..??!! cum se spunea pe vremea noastra “rade ciob de oala sparta”..! iar in poza postata mai sus chiar nu gasesc ceva ciudat.

    Raspunde
  9. alin 29 May 2011 @ 21:54

    Arata oribil tinerii din ziua de azi. Mai ales fetele. Cand le vad cu tenesii aia in picioare… wow. Cum dracu sa te incalti cu tenesi??? Ce sunt aia? Pe vremea noastra doar cei mai amarati purtau tenesi. Acu in schimb dau pe ei o gramada de bani doar ca scrie Converse pe ei. Oribil. Unde mai e feminitatea la o fata daca se imbraca in niste haine din astea??
    Papucii colorati ai lu’ Cristi macar sunt cu gust si au o forma anume. Tenesii ce dracu au? O talpa grea din cauciuc si o panza de 2 lei. Sa fim seriosi. Nu se compara.

    Raspunde
  10. Nebunia 30 May 2011 @ 00:03

    @Simona “noi restu suntem normali” suna cam ceva ce ar spune Hitler, parerea mea…

    Raspunde
  11. alin 30 May 2011 @ 00:20

    @Nebunia- cred ca tie iti plac tenesii :)) Cat despre Hitler… daca ar fi castigat razboiul , azi vorbeam toti germana si aveam autostrazi si cai ferate si Mercedes-uri. Asa ca vezi ce spui despre Hitler si nu mai crede in propaganda.

    Raspunde
  12. Nebunia 30 May 2011 @ 00:57

    @alin sincer sa fiu nu cred ca as purta blugi conici sau tricouri strampte nici daca nu as mai avea ce imbraca, despre tenisi nu stiu ce sa zic, nu sunt mare fan, insa am o pereche ce chiar imi place…

    Cu afirmatia despre Hitler, practic zici ca nu ar trebui sa zicem ceva jignitor la adresa lui Ceausescu, ca daca stai sa te gandsti, cu el la conducere, tara cred ca ar fi dus-o mai bine, nu ?
    Eu imi mentin opinia, Hitler ramane pentru mine un ‘bad guy’, nu stiu ce crezi tu… insa oi fi vreun blond cu ochii albastri si 1,85 metri si atunci as intelege simpatia ta fata de Führer…

    Raspunde
  13. maddy 30 May 2011 @ 07:44

    nu am nimic cu hainele fetelor dar unii baieti sunt efeminati: blugi mulati, tricouri roz, par lung la ceafa. si asa sunt unii subtireri si fara un gram de muschi, se mai imbraca si ca niste fetite.

    Raspunde
  14. AndreaS. 30 May 2011 @ 13:31

    wow ce radical ;) culori neon s-au purtat si se vor mai purta …ca ne plac sau nu hainele tineretului…chestie de gust…ma intreb cum ne catalogheaza ei pe noi …oricum egal…eu vad in schimb aici( nu stiu cum este in tara)…in grupul de prieteni ai odraslei… ca se poarta in functie de imprejurari si costume si asta fara a face o problema din asta…si vad si haine poate ceva mai ciudate…dar ma rog in trend. Cred ca nevoie de acceptanta din partea ambelor parti. Daca umbla imbracati altfel decat pe gustul meu…cand ma uit la gasca odraslei…eu una nu-mi fac ganduri ca nu are cine-mi platii pensia. Fiecare am fost sau suntem imbracati dupa vreun trend tineri fiind.
    Citind insa postarea mi-am amintit de vorbele unei matusi care de fiecare data cand ma vedea nu uita sa ma impunga cu ceva de genul” generatia asta nu e capabila de nimic”…si uite ca fiecare ne-am realizat pe mai toate planurile;)…eu cred ca este important sa insuflii incredere celor tineri…sa-i sprijini atunci cand au nevoie…si sa nu-i arunci intr-un carton etichetandu-i pe toti la fel.

    Raspunde
  15. Alin Ropan 31 May 2011 @ 00:02

    nu te stresa, curvele de acum SE DEZBRACA DOAR, nu se imbraca…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)