Sari la conținut

Pensiunea Vanatorul – Vatra Dornei

Am ajuns aici din cauza lu’ Raca, care a mai fost de cateva ori si i-a placut. A avut dreptate, pensiunea Vanatorul este un model pentru cei ce incerca sa faca turism, si un loc de o deosebita frumusete, locul unde aerul muntelui, frumusetea peisajului si conditiile de cazare te fac sa revi. Cu siguranta pensiunea mai sus mentionata ne va fi gazda si cu alta ocazie.

Asa arata locul in care ne-am petrecut din pacate o singura noapte.

pensiunea-vanatorul

pensiunea-vanatorul1

Este o pensiune de 4 stele, situata la altitudinea de 802 metri, in depresiunea Dornelor, intre Pasul Mestecanis si Pasul Tihuta.

pensiunea-vanatorul3

pensiunea-vanatorul2

Este locul ideal de relaxare :) locul in care poti sa-ti petreci un weekend departe de aglomeratia urbana mult mai frumos si mai civilizat decat pe litoralul Romanesc sau pe Valea Prahovei, unde doar loc de relaxare nu e…

pensiunea-vanatorul4

In jurul pensiunii sunt tot felul de animale, dupa cum se poate vedea mai sus :) si mai jos :P

pensiunea-vanatorul5

Cat despre pret, nu cred ca este de loc mare pentru serviciile oferite, adica 160 ron pe camera cu mic dejun inclus, atat am dat noi.

Partea proasta e ca pensiunea este mai tot timpul ocupata dar daca iti faci rezervari din timp probabil ca nu este chiar imposibil de rezervat niste locuri.

Am inteles de la Raca ca aici la pensiune se poate calari, se poate juca tennis, ping-pong, se pot inchiria ATV-uri, si probabil multe altele de care nu stim… dar o sa le aflam cu siguranta.

Mai multe detalii despre pensiunea Vanatorul gasiti la ei pe site, tot acolo si datele de contact.

Siteul este cam nasol dar poate am sa le propun un barter intr-o zi :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Adrian (primul) 22 Jul 2008 @ 10:43

    Prietene, am inteles ca ai fost in minivacanta cu un cuplu foarte atragator (in special el :”> ).

    Pune si tu o poza care sa-i includa si pe ei, nu mai tine fanii pe jar :P

    Raspunde
  2. criserb 22 Jul 2008 @ 10:45

    Imediat, nu tot odata, sa marim suspansul :)

    Raspunde
  3. Ghiocel07 22 Jul 2008 @ 20:33

    Foarte frumoasa locatie, Si regiunea la fel.

    Raspunde
  4. sip 23 Jul 2008 @ 07:51

    Poza cu mata este tare !

    Raspunde
  5. ionut_d 23 Jul 2008 @ 12:09

    Vatra Dornei, nici nu se compara cu Brasov-ul si Poiana. Mult mai multa liniste, mult mai ok oamenii, si nu spun asta pentru ca sunt din zona si se intampla sa si stiu a cui e pensiunea :)

    Raspunde
  6. Ionut 23 Jul 2008 @ 14:02

    Multumim pentru aprecieri. Va mai asteptam si cu alta ocazie. Iar in legatura cu situl, daca aveti ceva ideei, sau vreti sa colaboram ne puteti contacta. Poate facem un barter……

    ;)

    Gazda, pensiunii Vanatorul.

    Raspunde
  7. criserb 24 Jul 2008 @ 08:38

    @Ionut – noi multumim pentru ospitalitate si pentru momentele de relaxare si liniste pe care le oferiti prin intermediul pensiunii dumneavoastra.

    Cat despre site, o sa va contactez pe email.

    Raspunde
  8. miki 25 May 2009 @ 16:36

    Am fost anul trecut in februarie pentru prima data la vanatorul iar de Pasti am fost iara cu prietena mea.A fost prima noastra iesire la o Pensiune dupa jumatate de an de relatzie:) in fine..ne-a placut foarte mult pensiunea..micul dejun foarte bogat..camerele aveau balcon..a fost f frumos si o sa mai revin..e pensiunea noastra de suflet ..adika locul reprezinta si ceva sentimental pt noi..e cea mai frumoasa din Vatra Dornei.niciodata nu m-au disperat hotelurile din centrul oraselor ci pensiunile care au verdeata care au curte iar Vanatorul este chiar situata intr-un loc frumos! il felicit pe patron!:) sunt din judetul suceava ..i love Bucovina!

    Raspunde
  9. Cora 21 Nov 2009 @ 21:35

    Salut,
    Eu am fost la o pensiune la vreo 9 km de Pensiunea Vanatorul si am venit aici doar pentru echitatie. M-am simtit extraordinar si vreau sa merg din nou si as dori sa ma cazez la pensiunea mai sus numita. In cautare de info, ma chinui sa accesez site ul lor si nu merge!!!! X-( Se deschide apoi nu se mai incarca! Si nici de pe link-ul tau nu merge accesatș nu pot sa accesez site ul nici de acasa nici de la servici, deci nu-i vina compului! In fine, sper ca la pensiune sa fie macar pe jumatate la fel de frumos ca la echitatie!

    O seara placuta!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)