Sari la conținut

Pentru 1 an se inchide podul de la Cernavoda

podul-de-la-cernavoda

Este vorba despre podul de pe drumul national 22C din zona orasului Cernavoda, podul de peste ecluze. (cercul galmen mai sus). Nici nu vreau sa ma gandesc ce aglomeratie o sa fie in orasul Cernavoda pe perioada verii. Drumul verde este dupa mine cea mai scurta varianta ocolitoare, valabila doar pentru traficul usor (sunt vreo 3-4 km in plus).

Oricum era nebunie in zona aia a tarii in fiecare weekend ma intreb acum cum o sa se mai ajunga la mare? Cat o sa mai dureze drumul? Sa nu mai vorbim ca in Cernavoda sunt semafoare iar asta e tot ce lipsea unui trafic de weekend aglomerat.

Aveti aici si harta exacta cu zona lucrarilor ca sa va puteti face planuri de acum.

Deci e o veste “buna” pentru cei ce plac litoralul Romanesc si au obiceiul sa mearga peste weekend acolo. Pentru localnici nici nu vreau sa ma gandesc.

Ma intreb de ce dureaza la noi un an sa refacem un amarat de pod? Un an de zile! Altii construiau cateva sute de km intr-un an de zile iar noi facem un amarat de pod :(

[sursa: constanta.ws]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. DAD 10 Jan 2011 @ 15:57

    probabil multi vor evita ruta optand pentru alte destinatii…sau cei care or sa se incumete or sa plece la drum noaptea sa evite aglomeratia.

    Raspunde
  2. octavian 10 Jan 2011 @ 16:33

    multi vor alege ruta: BULGARIA!

    Raspunde
  3. Dinu 11 Jan 2011 @ 18:45

    Se-nchide 1 an ? Asta-nseamnă că abia-n iunie 2013 voi mai trece Dunărea p`acolo…

    Raspunde
  4. zapadica 11 Jan 2011 @ 19:46

    la vara o sa fie un calvar….
    Asta face din proiectul de relansare/promovare a litoralului romanesc ?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)