Sari la conținut

Petroșani – Nădlac, via Timișoara

De mult nu am mai fost pe un drum așa de bun ca cel de azi. Mă rog, am mai fost eu pe drumuri bune, dar ăsta chiar a fost o surpriza plăcută. Am auzit eu ca este un drum bun, dar parca nu îmi venea sa cred.
Dacă vreți să ieșiți din tara, încercați acest drum în loc de clasica Vale a Muresului. Ăsta, este mult mai lejer, mult mai rapid și este o plăcere să conduceți pe el.
Cat despre autostrada dintre Timișoara și Arad numai de bine. Am auzit tot felul de vorbe despre ea, ca este prost făcută, ca s-a distrus, ceea ce în parte este adevărat, dar totuși este un mare plus. Mi-a scutit mult timp în drumul meu, iar în zona Aradului autostrada chiar se ridică la standarde europene. Cu parapet de protecție așa cum am văzut în toate tarile civilizate prin care am mai fost. Probabil este cea mai ok autostrada apărută la noi, în după revoluție.
În rest numai de bine și salutari din capitala muzicii clasice.
P. S. Dacă sunt greșeli va rog sa la scuzați, este primul meu post scris de pe o tableta. O sa-mi ia ceva sa mă obișnuiesc cu ea.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. sip 3 Mar 2013 @ 07:55

    Cine ti-a spus de drumul acesta, d-le ? Nu cumva …taticul ?

    Raspunde
  2. Sergiu Nicola 3 Mar 2013 @ 21:18

    Măcar atât. Sper să se finalizeze cât mai repede şi autostrada Transilvania.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)