Sari la conținut

Povestea cu bubitele se confirma?!

Mai tineti minte cand va povesteam acum cateva luni despre fata careia i-au aparut niste bubite, iar medicii i-au zis ca totul i se trage de la faptul ca a stat langa un cadavru?

Iata un fragment:

Respectiva fata si-a facut un prieten, cu care a umblat o perioada (scurta).

Fetei i-au aparut niste bubite pe corp si, ca orice om care are cat de cat grija de sanatate, s-a dus la doctor. Doctorul a consultat-o si i-a pus o intrebare ciudata: “V-a murit cineva din familie?” Fata a spus ca nu, iar doctorul a insistat si a intrebat daca nu cumva i-a murit cineva prietenului.. la fel, fata a zis ca nu.

In acest moment doctorul a sfatuit-o pe fata sa mearga la politie, sa le spuna de bubitele de pe corp si de faptul ca a fost trimisa acolo de catre medic.

Continuare…

Atunci ati zis ca e o nascociala de-a mea dar uite ca povestea se confirma in cancanul de azi…

Soo, atentie cu cine umblati si cu cine iesiti prin cluburi… pentru ca ce v-am zis nu este o poveste!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Adrian 13 May 2009 @ 20:20

    Dude… u’re seeing too many dead people! :P

    Raspunde
  2. octavian 13 May 2009 @ 21:19

    Hai frate… au aflat si ei dupa 4 luni…

    Raspunde
  3. Alex 17 May 2009 @ 09:47

    Nu cred ca e adevarata faza. E doar un mit urban. Plus ca in CanCan apar minciuni cu tona, pun pariu ca nici nu e implicat nici Botezatu si nici ca nu mai iese Eva Kent din casa de frica sa nu moara.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)