Sari la conținut

Poze 4tuning

Pentru ca va promisesem aici si niste poze cu masini, iate-le:

01

02

07

08

09

10

11

12

La drifturi cel mai mult mi-a placut de Onoriu, sau poate nu asa de mult de el cat de masina pe care o conducea, masina ce ma face sa o pun pe lista masinilor dintre care am sa aleg atunci cand o sa vina momentul sa-l schimb pe Fortzosul.

13

Multi “ursuleti”, nu-mi plac de nici o culoare ca masini, dar cei ce le conduceau erau buni.

14

05

06

04

Daca pana acum am vazut masini ieftine, predispuse la a fi distruse in drifturi, apare la un moment dat un pustan de bani gata cu M6-ul primit cadou de la taticu.

Incearca el sa ne arate ca si  el poate, ca poate sa faca drifturi, ca poate sa sparga  cauciucurile… nu, nu a putut, s-a facut de tot cacatul.

Ma gandesc ce ar fi iesit daca aveau pe mana M6-ul cei de mai sus, care chiar conduceau pilotau f bine…

15

In concluzie, nu conteaza ce masina ai… daca nu ai talent poate sa-ti dea taticul cate M6-uri vrei… tot degeaba…  banii nu aduc performata, talentul, astea se castiga prin munca…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
22 comentarii
  1. ToX 23 Oct 2008 @ 15:02

    Domnule Serb, daca ati cunoaste mai bine ultimele sisteme electronice echipate pe masini de peste 100000 de euro ati sti si mai bine ca la M6, echipat cu o cutie de transmisie SMG, din cauza sistemelor de securitate, la folosiri extreme in viteze mari si turatii mari, se trece automat din drive sport manual in automat. Sa dai tu drift si cerc cu asemenea probleme. Oricum, critica stie oricine sa faca, mai greu cand te vezi cu volanu in fata si cu 507 cai. In loc sa apreciati ca omu asta si-a distrus cauciucuri valorand cat bmw-urile ursulet la un loc care au avut piloti buni, aruncati cu cacat in chestii subiective si prejudecati fara rost. Nu e prima data cand iti simt aerul nu pic mai mult ironic fata de soferi, curse si expozitii.

    De vina cred ca este consumul excesiv de plante in 7 petale impreuna cu domnul Racasan aici in poza …

    PS:

    inainte sa comentezi despre oameni pe care nu ii cunosti, ar fi o idee buna sa stai de vorba cu ei inainte, si o sa vezi ca nu e asa cum crezi tu…

    Raspunde
  2. criserb 23 Oct 2008 @ 15:27

    Domnule Tox,

    Cand stii ca ai o masina care este conceputa in acest fel si care nu-ti permite procedee ce pot fi efectuate cu usurinta de alte automobile mult mai ieftine nu te bagi in competitii cu ele pentru ca te faci de cacat. Te poti baga in alte competii in care bolidul condus de tine se incadreaza mai bine… sau iti prepari masina pentru competitia/demonstratia la care participi.

    Toate masinile prezente acolo erau pregatite pentru drift ca d’aia era competitie de drift nu de aratat ca taticul a facut cadou de 100.000 euro ceea ce pentru mine nu era chiar important dar tu ai tinut sa-mi precizezi.

    Pe mine nu ma fascineaza de nici o culoare nici faptul ca acele cauciucuri de pe M6-ului valoreaza cat toate celelalte masini din punctul de vedere al show-ului M6 este un zero barat pe langa celelalte… si e pacat, e totusi o bijuterie de masina.

    Cat despre aerul ironoc… vrei sa-l laud? mama ce masina misto pacat ca nu i-a iesit ceea ce a incercat… sau a vrut oare sa ne arate ca poate sa dea peste cap niste sisteme BMW prin puterea vointei, doar?

    Raspunde
  3. Tudor 23 Oct 2008 @ 15:46

    si ce ca are M6? :)) ma urinez pe el. din punctul meu de vedere e o masina hidoasa… si, TOX… cutia de transmisie SMG e conceputa sa respecte dorintele soferului… M6 e o masina de viteza… nu se cumpleaza din automat in manual si invers… M6- tractiune spate, fara esp/ebd…. faci cu el ce’ti taie capu’.. numa trebuie sa sti cum… un mic exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=I3QNzJLtqLQ&feature=related

    poate ca baiatul cu masina cadou de la taticu’ nu stie ce’i ala ESP sau EBD si toate sistemele astea formate din 3 litere… pun pariu ca inainte sa intre in concurs si’a dat “lamaia” jos de pe luneta :))… poate ai auzit tu ca Audi RS series nu pot sa faca drift’uri.. pentru ca au quattro, care nu se poate dezactiva… si repede ai adaptat la BMW :) informeaza’te si dupaia dam si’o linie daca vrei.

    Raspunde
  4. URBANUL 23 Oct 2008 @ 17:44

    Deci domnule’ CRISERB , ar fi bine daca NU STI sa vorbesti, sa taci !! :d/:-\” . Persoana cu M6 este chiar un specialist in ale BMW si ceea ce ai scris TU acolo este O NESIMTIRE din partea TA !! Nu cunosti OMUL dar comentezi aiurea, iti dai TU cu presupusul de ceea ce crezi TU ca ar fi. 8-|:-w . Masina nu este luata de TATICU si nici modificata de TATICU ;)[-( . Masina ca o idee a luat anul aceste 2 premii BEST CAR OF THE SHOW la 2 editii 4Tuning ( deci ceea ce inseamna ca masina este facuta cu bun gust , iar soferul chiar este un tip OK ). :)>- . Atat am avut de ZIS si sper ca pe viitor sa nu mai faci acuze daca nu sti cum sat treaba . :o/:)

    Raspunde
  5. criserb 23 Oct 2008 @ 20:05

    @URBANUL – “BEST CAR OF THE SHOW la 2 editii 4Tuning” – cu siguranta nu la difturi, din cate stiu eu acum a fost vorba de drifturi and sound… ceea ce am zis de la inceput ca nu avea ce cauta la asa ceva… dar na, cineva a vrut sa se dea mare.

    Masina e cu bun gust, da, nu te contrazic!

    Cat despre “Masina nu este luata de TATICU si nici modificata de TATICU” da-mi voie sa ma indoiesc :P

    Raspunde
  6. ggd_87 23 Oct 2008 @ 20:55

    Domnule Criserb da-mi voie sa te contrazic. eu am fost cu el in masina cand a dat cerculetzele si burn-urile. il cunosc destul de bine pe baiat. da a fost masina cumparata de tatal lui,dar pentru ea acum munceste. si pana la urma daca a fost cumparata de taticu lui,ce? asta e. unii poate au mai mult noroc.nu trebuie acum sa te oftici si sa faci astfel de afirmatii.
    in plus el nu a intrat cu M6-le la concurs de Drift&Burn. el a intrat la libere,doar de o simpla distractie (ai vrea si tu,nebunule :d ).
    nenea Tudor, stai linstit ca nu si-a dat nici o lamaie jos. cand el conducea BMW tu te uitai la 1310 si ziceai ca a aparut un nou model de masina. si-a decuplat toate sisteme pe care a putut;dar pentru cultura ta generala nu se pot decupla toate sistemele masinii. nu a terminat sa sparga cauciucurile din alte motive. daca ai fost acolo ai fi vazut ca masina chiar poate si ca soferul chiar stie ce face si cum sa faca. daca nu stii nu mai vorbii. pun pariu ca nici macar nu stii cum se fac cerculetze cu un banal urs,ce sa mai zic cu un M6.
    asa ca criserb, cred ca ai putea sterge acele comentarii inutile despre baiatu cu M6-le care dau dovada de ura si invidie.

    Raspunde
  7. ToX 23 Oct 2008 @ 21:09

    1. m6-ele nu a participat la concursul de drift
    2. cititi mai mult, ca sa dati raspunsuri pertinente in aceea ce inseamna EBD/ABS, cred ca habar n-aveti ce inseamna macar DSC/DTC, sistem proprietar BMW. (dati repede pe wikipedia…)
    3. pentru informatia ta desteptule, si audi quattro poate sa faca drift, asa cum poate si subari sti wrx

    4. Explicatia din partea BMW Romania:

    “Cutiile SMG de la BMW sunt cutii secventiale ale caror comenzi trec printr-un calculator. Astfel, comenzile +/- nu sunt legate direct la cutie ci trimit impulsuri catre un calculator ce decide daca respectiva comanda poate fi executata in siguranta, fara a afecta integritatea motorului sau a transmisiei. Acest lucru a facut usoara implementarea unui mod “automat”, in care computerul decide singur cand e cazul sa schimbe treptele, intocmai ca la o cutie automata. Deasemenea, SMG mai beneficiaza si de un ambreiaj controlat hidraulic, astfel ca pedala de ambreiaj nu exista cum ar trebui in mod normal la o cutie secventiala.”

    Tudor, desteptule, citeste acest pasaj si dupa aia sa comentezi daca la o masina cu 500 de cai putere si o astfel de cutie nu exista pericolul de a trece de pe un sistem de driving in altul atunci cand computerul decide ca nu e ok pentru motor/cutie ce se intampla in sistemul de driving activat in acel moment.

    Nu stiu de ce ai pus link cu filmuletul ala , e fix acelasi lucru care l-a facut si M6-ele la tuning, poate intr-un spatiu ceva mai restrans si cu populatie pe langa. Esti pe dinafara… Cauta toate filmele de pe youtube si n-o sa vezi la nimeni un drift facut cum trebuie cu M6 sau M5 (e60), cel putin nu intr-un spatiu de 100 pe 80

    Domnule Serb, dupa cum am mai spus, ca ma faci sa ma repet, si nu-mi place, masina a fost prezenta acolo doar ca sa mai vada si lumea un burnshow si niste curbe luate tare, ca s-au saturat de cazane din ’84

    In plus, n-ar trebui comparat HAI-ul si KNS-ul care faceau drifturi si cercuri pana atunci cand si tu invatai pentru BAC, daca nu pentru capacitate (da stiu, pe vremea aia nu exista)

    M-am scarbit destul de tare fata de comentariul asta ironic si acid, esti unul dintre oamenii invidiosi care arunca cu moloz in secunda 2 fara sa gandeasca. Nu ca m-as fi asteptat la altceva de la tine :)

    Cu respect. Si, la somn, ca maine trebuie sa fiti prezenti la patron, iar in pauza de masa un pic de wikipedia si bmw.com pentru ca data viitoare sa aveti temele facute.

    Raspunde
  8. anduaox 24 Oct 2008 @ 01:35

    cam cat de mult va doriti sa ajungeti la volanul unui m6 ? oare aveti idee cat de mult dureaza setarea masinii pt un anumit scop? oare ati incercat vreodata cu 500 cai sub capota ? invidie e peste tot.
    domnu’ cristi sunteti suparat ca tatal dumneavoastra nu a putut sa va cumpere un m6 ? si ca sa mai detaliez garaju un x5 4.8i, un 335i cabrio, un 740d, inca un x5 de data asta modelul vechi si 3.0d, un 330xd E90… si spre surprinderea dumneavoastra 2 ursi. unul chiar e M3. dar sa nu continuam cu asta ca nu vreau sa fiu vinovat de moartea dumneavoastra prin infigerea unghiei prea adanc in gat.
    oricum daca esti asa cunoscator sunt dispus sa te privesc si sa te ascult. ma gasesti u…

    P.S. apropo sti ce reprezinta M driving school? si cam ce beneficii ai daca o faci ?

    Raspunde
  9. criserb 24 Oct 2008 @ 09:49

    @ggd_87 – Nu ma oftic de loc ca i-a luat taticul masina, doar am dedus asta (si am dedus corect din cate vad) pentru ca unu’ care ar fi muncit pentru ea nu se arunca cu ea acolo sa o chinuie aiurea, sa-i distruga cauciucurile… Dar asa e, cand primesti ceva nu ai idee care e valoarea banului… asa facem si eu cand eram “acasa la parinti”… dar ma gandesc ca varsta ar trebui sa ne maturizeze pe toti, nu?

    Si o intrebare pentru tine daca se poate: Tu de ce nu te-ai bagat cu loganul la drifturi, pentru distractie? Esti la fel de pasionat de masini, ai gust si o masina de nota 9 (i-as fi dat 10 dar am o obiectie).

    @ToX – Pentru tine Dumnezeu are 12 cilindri in V :) so no comment…

    @anduaox – Nu-mi doresc sa ajung la volanul unei masini mari, una mica si nervoasa da, dar M6 nu e pe gustul meu… Nu sunt invidios de nici o culoare pe prietenul vostru, si nici pe masinile lui… stai linistit, nu-mi bag unghiile in gat :) Masinile ce-mi plac mie sunt asa cum ti-am zis, mici… sau oricum mai mici decat cele pe care le-ai insiruit… imi place S3-ul, Mini Cooper-ul, si putin mai mari: EVO-ul, si M3-ul (uite ca am si gusturi comune cu prieteunul tau) deci poti sa tragi si tu concluzia daca sunt sau nu invidios ca are M6-ul ala… sa fie sanatos si sa-l coduca cum vrea el, dar fara peripetii…

    Raspunde
  10. ionut_d 24 Oct 2008 @ 09:50

    Si dupa cum spun si cunostintelor posesoare de BMW, “toti taranii are bemve”.

    Evident exista si exceptii, mult prea putine. Tipologiile posesorului de bemve cred ca le stim cu totii. Incepem de la cocalarul manelist cu ursulet mai batran decat bunica’sa si se termina cu cocalarul metrosexual cu fite de prost si ochelari de soare dă firma purtati mai ales noaptea si cu masina cumparata de taticu. De ce isi cumpara bemve? Ca e pasionat si cunoscator? Neeee!!! Ca toti cei asemenea-i au aceasta masina!

    Astfel vin pe forumuri si bloguri dandu-se mari cunoscatori si aparatori ai marcii.

    Inca una si inchei. Ati observat ca cei mai nesimtiti soferi in trafic sunt conducatorii de bemveu’ ?

    Raspunde
  11. ionut_d 24 Oct 2008 @ 09:52

    Uitam: sunt doar invidios…..Poate in alta viata =))

    Raspunde
  12. Cami 24 Oct 2008 @ 11:47

    Mai baieti..nu ma pot abtine sa nu ma iau de voi… andu, Tox, GGD,Urbanul…ia valea la voi acolo pe forumul 4TUNING frate!!! Vreti sa transformati voi si blogurile in piatza si sa va certati peste tot ca niste tzatze cu semintze in buzunar? Nu destul ca va bateti joc de forumul ala, si nu vad acolo decat invidie si certuri intre voi?
    Andu, ai participat la acel show, asuma-ti riscul sa fi vorbit si de bine, si de rau. Purtati-va civilizat si retrageti-va cand trebuie, daca tot vreti sa arati ca sunteti mai cu capul pe umeri.
    S-a inteles, ati postat si tehnic,ok…ati facut trafic pe acest blog (multumim), acum retragerea.

    Raspunde
  13. anduaox 24 Oct 2008 @ 12:23

    daca nu dispare tot ce e scris despre mine pe blogul asta vom discuta altfel. nu e o amenintare e doar un sfat.
    nu accept faptul ca un frustrat ca viata a fost trista cu el sa isi dea cu parerea despre mine. nu stiti nu aveti idee ce inseamna drift. oare stie cineva din cei ce isi dau cu parerea despre mine ce au spus cei de la king of europe despre evolutia mea ? habar nu aveti si va permiteti sa vorbiti voi niste necunoscatori niste frustrati.
    eu altceva decat frustrare nu vad la voi.
    o sa ne retragem de pe acest blog dar ne intalnim pe alte cai.
    numai bine pana la urmatoarea intalnire

    Raspunde
  14. octavian 24 Oct 2008 @ 12:50

    mda, se pare ca baiatu stie sa se si bata si sa si intimideze…

    Daca vrei sterg eu postu(ca am drepturi)… oare o sa te simti mai bine? O sa faci drifturile mai bine? Nu vad care e faza…

    serb a scris ceva, ai avut drept la replica, au inteles toti cititorii acestui site ca ai dreptate, mai vrei altceva?

    Raspunde
  15. ionut_d 24 Oct 2008 @ 13:01

    anduaox, si ce ai sa faci? ne spui lu’ taticu’? nu ai facut decat sa confirmi ce stie toata lumea despre posesorii de bmw…

    Raspunde
  16. ggd_87 24 Oct 2008 @ 14:23

    andu,iti zic un lucru: nu cred ca are rost sa ne batem capu cu unii care abia invart un volan de dacie 1310. lasa-i in pace,sa comenteze ei ce vor si despre cine vor ei,ca invidia e in floare.
    @criserb: se vede ce cultura generala despre masini ai. daca ai fi fost acolo ai fi vazut ca organizatorul,a rugat pe cineva sa faca o demonstratie cu o masina cu tractiune fata sa arate tuturor necunoscatorilor (ca tine) ca nu se poate face cu tractiune fata ce se poate face cu tractiune spate. ca sa stii,Loganul are tractiune fata,deci nu pot face cerculetze.daca aveam spate,ma bagam. stai linistit ca la cate a vazut masinuta mea. a dat si cerculetze,drifturi,burn-uri,dar iarna. noi nu stam sa menajam masinile; sunt doar niste fiare.
    andule,hai sa-i lasam in pace si sa mergem sa incarcam instalatia cu fum pt urmatorul show,ca macar daca cerculetze nu stii sa dai,ai dat drumu la instalatie sa vada lumea fum sa creada ca dai burn-uri si cerculetze. :d

    Raspunde
  17. anduaox 24 Oct 2008 @ 16:38

    eu am explicat nu e o amenintare ci un sfat.
    daca asta ati simtit voi…
    parerea voastra e egala cu 0 in raport cu parerea celor de la king of europe sau a lui florica sau celorlalti care chiar sunt avizati sa isi spuna parerea.
    nu ma intereseaza sa aflu daca aveti voi sau eu dreptate pt ca nu sunteti in masura sa spuneti voi daca stiu sau nu stiu atata tot.

    Raspunde
  18. Tudor 24 Oct 2008 @ 16:55

    cand conducea ala bmw.. .eu condiceam lexus :))

    Raspunde
  19. anduaox 24 Oct 2008 @ 17:28

    esti tare daca condiceai lexus

    Raspunde
  20. cipoc 26 Oct 2008 @ 11:48

    la iasi a facut show unu c`un bmw ursulet..ala a fost si castigatorul:d

    Raspunde
  21. Pingback: Drift cu caruta

  22. 02-SRG 10 Apr 2010 @ 15:04

    super ursuletii cele mai tari :x

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)