Sari la conținut

Prelungitor furtun pentru aparatul de spălat cu presiune

Am un aparat de spălat cu presiune de la Makita, nu pot să zic că-i cine știe ce, dar îmi fac treaba cu el. Până acum nu prea îmi făcea plăcere să-l folosesc pentru că trebuia să-l mut permanent și era destul de complicat să muți furtunul de alimentare cu apă, prelungitorul de curent… complicat, pierdere de timp.

Ieri am ajuns în Hornbach și mi-am luat un prelungitor pentru aparatul de spălat cu presiune, ceva de la Black&Decker de 8m. Am dat 120 lei pe el și face fiecare leu.

Acum nu mai trebuie să mut aparatul în 2 locuri pentru a spăla mașina, îl pun într-un loc și de acolo îmi ajunge liniștit să spăl cât am eu chef, chiar și casa îmi ajunge să o spăl mult mai ușor. Pun aparatul într-un loc și spăl 2 laturi, pun aparatul în alt loc și mai spăl 2 laturi și aia e. Rapid și eficient :)

În caz că aveți nevoie, găsiți și pe emag, văd că-i la promoție acum, doar 60 lei. Luați-l face minuni, e altă viață cu furtun lung care să ajungă până acolo unde ai nevoie.

Ah și mufele, pentru că m-am întrebat mult dacă se potrivesc între ele, de la diverse branduri, cel puțin în cazul mufei rapide, asta din poza de mai jos, vă spun că-i universală. Eu am luat prelungitorul, așa cum v-am zis, de la Black&Decker, dar e bun și ăla de la Bosch, puteți cumpăra fără probleme. Am testat eu, am luat furtunul cu mine la magazin și am comparat mufele. Sunt la fel.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Haivas 29 May 2018 @ 11:55

    Gata șefu. Am comandat!

    Raspunde
  2. criserb 29 May 2018 @ 12:56

    @Haivas – îți schimbă viață, parcă e alt aparat cu un furtun mai lung :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)