Sari la conținut

Prima dată când râd cu adevărat la review-urile unui televizor

Intrați pe eMag la televizorul ăsta, vedeți cât costă și apoi citiți review-urile. O să râdeți așa cum nu ați mai râs de mult.

Mai jos aveți doar primul review, să vă conving că merită să intrați :)

Frumos, dar nu prea. L-am cumparat acum 3 saptamani si cand il pornesc imi cad sigurantele. Trebuie sa le lipesc cu scoci sa nu mai sara, dar odata ce-si da drumul, rupe. Din pacate trebuie sa stau in pozitie verticala tot timpul cand ma uit la el; nu am cum sa ma intind in pat pentru ca ma doare operatia – am vandut un rinichi ca sa il iau si un ochi (ocazie cu care functia 3D a devenit inutila).

Sa aveti mare grija cand il ridicati. Are 144 kg si eu am incercat sa il ridic cu inca un singur vecin, moment in care mi-ai plesnit 2 copci. L-am pus pe perete, s-a daramat zidul; zid solid nu gluma, in bloc cu 10 etaje, la etajul 5. Era zid de sustinere, sper sa nu ma trezesc cu vecinul de sus pe mine. E rezistent TV-ul, nu a patit nimic. Acum e pe podea, se afunda incet incet in parchet, dar pana ajunge la beton, pe urma se opreste.

Imaginea e superba. Am stat in prima saptamana lipit de el 24/24, nu am iesit deloc afara. Dupa 7 zile cand am iesit in oras, prima mea reactie a fost “ce rezolutie mica are lumea reala…”.

Eu zic ca a fost o investitie buna. Poate in cativa ani creste pretul si il dau mai scump, fac si un profit. Merita investit in electronice, sunt de viitor. Recomand cu incredere.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. corina 19 Sep 2016 @ 12:46

    Am râs cu lacrimi, nu oricum :))))!
    I-as angaja pe tipii astia cu review-urile ca bufoni personali… se mai poarta :)?!

    Raspunde
  2. 1qlee 19 Sep 2016 @ 18:12

    De fapt ala e ultimul reviewiu (acum 5 zile)
    A fost o perioada blocat la review-uri si oricum era “stoc epuizat”
    Acum probabil din cauza cererii foarte mari, au dat drumul la comentarii si acum “teveul” este doar la comanda.

    Raspunde
  3. perp 28 Apr 2022 @ 23:46

    “Trebuie sa le lipesc cu scoci sa nu mai sara”
    mor de ras, aici se observa specimenul roman care apoi se va intreba de ce a explodat masina de spalat

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)