Sari la conținut

Prima mașină care se conduce singură

În clipul de mai jos o să vedeți o mașină care se conduce singură. Este totuși nu prototip, să nu ne imaginăm că o să vedem prea curând așa ceva pe străzile noastre, dar este un pas destul de mare făcut de cei de la google.

Îmi place că mașina nu mai are volan, nu are pedale, omul practic nu are cum să interacționeze prea mult cu ea. Oare ăsta este viitorul?

sursa

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Gerbil 28 May 2014 @ 12:54

    Ne apropiem de viitor cu pasi mari. Oarecum eram mai interesat de masina decat de oamenii din filmulet :)

    Raspunde
  2. Carmelita 28 May 2014 @ 19:25

    “Ne apropiem de viitor cu pasi mari”?
    Are you fuckin’ nuts?
    Dimpotriva, este un exemplu concludent ca omenirea se indreapta spre forma “suprema” in evolutia ei: IDIOCRATIA

    Ce urmeaza? Robotii care “gandesc” in locul nostru? Si noi oamenii ce vom mai face?

    Numai bine!

    Raspunde
  3. Dragos 29 May 2014 @ 13:04

    @Carmelita Da si pe mine m-a frapat idioata din videoclip care a zis ca nu are timp sa vb cu copiii ei pe drum ca e ocupata cu condusul :))) WTF? Eu merg mii de kilometri si port tot felul de discutii. Cand aud asta cu: Yes, robots should replace us to have more time with our kids :))))

    Mi se pare si mai, nici nu stiu cum sa ii zic, absurd sa zicem, faptul ca toti cred ca automatizarile sunt ca sa avem noi mai mult timp sa traim, sa ne vedem de viata, cand de fapt automatizarile sunt tot ca sa ne tina sclavi, legati de ele…oamenii nu constientizeaza ca de fapt asta e viata, cu mers la munca, cu condus, cu pus mintea la contributie.

    Multi dintre ei nu constientizeaza, de exemplu, ca folosirea intensa a unei aplicatii de navigatie duce incet incet la incapacitatea ta de a te orienta in spatiu, fiind dependent de aplicatie nu mai stai sa rationalizezi pe unde mergi si te ocupi cu altele, de obicei esti concentrat pe munca si uite asa in timp, devii legat la propriu de tehnologie. Mie personal mi se pare asta un downside foarte alarmant.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)