Sari la conținut

Prostie mai mare ca la Pitești eu nu am văzut

Veneam ieri de la Sibiu și înainte de Pitești, în Valea Ursului și Bascov o coloana de nedescris. Mai mergeam 5m, mai stăteam câteva minute. Și tot așa. M-am tot întrebat ce naiba s-a întâmplat oare… de la ce atâta nebunie, ditamai coloana de mașini în așteptare să treacă.

Și am tot înaintat și la un moment dat am văzut care e problema.

Ridicau gunoiul. Bă voi vă dați seama, pe un drum european, unul din cele mai importante drumuri din țară, care leagă vestul țării de capitală, unii ridicau gunoiul reciclabil, în mijlocul zilei, creând o coadă de câțiva km.

Adică nu s-au gândit că pot ridica gunoiul la altă oră, la o oră mai puțin circulată sau prin altă metodă, că deh, au ditamai trotuarul și ar putea să bage o mașină mai mică pe acolo, nu. Ei ridică gunoiul în plină zi, era vrea 2 ceasul, cu ditamai camionul.

Sau na, poate pentru ei nu-i o problemă, atât s-a putut…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Marian P. 28 Sep 2021 @ 16:18

    Dupa cum stii asa e in Romanaia. Multi fac treaba doar ca sa zica ca e facuta, dar nu se gandesc inaite cum e mai bine sa o faca si daca o fac in acel moment ce consecinte apar. La noi inca se merge pe chestia “da frate sa fac, sa se vada ca am facut” si dupa asta nu se mai face nimic.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)