Sari la conținut

Punga de protectie pentru aparatul foto

Transparent-DSRL-Camera-Bag Transparent-DSRL-Camera-Bag_1

Punga asta pare interesanta si indispensabila fotografilor. Am gasit-o pe likecool. Cum am vazut-o am zis “imi tre’ si mie” dar… oare cum ai acces la butoanele aparatului prin aceasta punga? Si nu ma refer la shouter. Ma refer la restul butoanelor, cele cu rotita care nu cred ca sunt prea usor accesibile prin acel plastic.

In orice caz, este o chestie utila fotografierii si transportului aparatului prin ploaie. Nu e foarte scumpa (cca. 18€) si cred ca aparatul merita aceasta protectie. Se poate cumpara de aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Alina 1 Jul 2010 @ 08:22

    Sau iti iei o umbrela :)
    Te protejeaza si pe tine si pe camera.

    Raspunde
  2. criserb 1 Jul 2010 @ 08:38

    nu prea e asa :) Daca tin in mana o umbrela nu prea am cum sa mai fac poze :) Am nevoie in general de 2 maini numai pentru aparatul foto.

    Raspunde
  3. A.Dragos 1 Jul 2010 @ 09:46

    Sunt si pe F64 cateva astfel de pungi dar se pot face si acasa. :) Eu am facut de multe ori asa pungi pentru aparat cand ploua tare, desi in ultimul timp l-am lasat fara. Am fotografiat cu D40-ul meu doua ore in ploaie la inundatii si nu a avut nimic, desi nu recomand nimanui. :)

    Pretul unei astfel de pungi nu e mare si esti sigur ca etanseaza bine si nu se uda aparatul.

    Raspunde
  4. kllaus 1 Jul 2010 @ 12:00

    merita aceasta protectie, in conditiile in care o carcasa dedicata care se face strict pt. fiecare model costa vreo 3000ron.

    Raspunde
  5. Andrei 2 Jul 2010 @ 11:22

    Da, dar cu carcasa dedicata te poti scufunda la 30-40m adancime. Eu n-as da 18€ pe o punga care face exact acelasi lucru cu una de 10 centi daca vorbim de ploaie. Iar de snorkelit/scufundat cu punga aia de 18€, iar nu m-as incumeta. Eu fac poze si cand ploua/ninge, fara sa bag aparatul in punga. Body-ul n-are nici o treaba cu cativa stropi de apa, cu obiectivele mai ieftine e un oarecare risc, dar cu 70-200 f4 L de exemplu n-am nici o emotie.

    Raspunde
  6. Andrei 2 Jul 2010 @ 11:28

    o precizare: 30-40m se poate scufunda fara probleme carcasa cu aparatul in ea, caci fotograful e putin probabil sa supravietuiasca experientei daca nu e un scafandru foarte experimentat, cu brevete, antrenament si echipament adecvat pentru scufundari la adancimi mari. Deci va rog sa nu interpretati ca daca dati 1000€ pe carcasa aia va o sa va puteti scufunda la zeci de metri si ca o sa mai si ajungeti sa va laudati cuiva cu pozele :d

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)